Автор: i4aras
Дата: 02-06-10 00:19
Здравейте,
Искам да направя подарък на момиче и мисля, че фотосесия направена професионално би била нещо наистина стойностно. Бях изненадан да разбера, че това не е толкова оригинална идея и се предлага от разни сайтове с за подаръци. Преодолях първоначалното разочарование и за момент се зарадвах, че има някакви фиксирани параметри на услугата предлагана в тези страници. Логично се заинтересовах от фотографите, исках да видя портфолио или просто някакви отзиви от хора използвали услугата 'подарък - фотосесия' и не след дълго липсата на адекватна информация, която да ме удовлетворява, както и отношението ми към качеството ме подтикнаха да потърся подобна тема тук. Открих, че вече е водена кратка дискусия на темата, но наистина ще бъда много благодарен ако някой може да ми даде съвет към кого да се обърна за да реализира тази моя идея. Става дума за портретни снимки на наистина красиво и рядко фотогенично момиче с нулев опит пред професионален обектив.
Благодаря предварително на всички, които могат да ме насочат към правилния човек.
|
|