Автор: stardriver
Дата: 19-02-13 00:22
GOSPODIN, хем намекнах, че не се update-вате по-възрастните и ти, за да ми го докажеш почна да вадиш вода от кладенците през 2003та - супер, но сега сме 2013 и е твърде възможно тя да е придобила доста житейски и професионален опит за последните 10 години, не мислиш ли? Не бих градил мнението си на базата на някакви телевизионни предавания - там вината спокойно може да се подели между сценаристи, продуценти и т.н..
Изобщо, кой разумен човек гледа телевизия в наши дни?
compur, няма как да дам обективен отговор, тъй като не съм бил в тази позицията, но мога да споделя впечатления си...
г-н Найденов не е връщал човек, който възпитано е изявил желанието си да остане в лекциите му. Проблемът е, че залата, в която са повечето ни практически упражнения (в 3ти и 4ти курс) е малка и невинаги побира редовните студенти.
Тъй като курсовете при А.Нишков и В.Киров се провеждат в собствените им студия, ситуацията е малко по-сложна. Аз лично не помня да е имало хора извън редовната ни група. Проблемът с местата е подобен на този в НБУ и при тях задължително сме на 2 групи, но обикновено във втората има места. Дали ще те допуснат - само те могат да отговорят на този въпрос.
От друга страна, ако не бях редовен студент, а просто човек, който посещава лекциите от време на време съм убеден, че щях да си създам доста грешни представи и за процеса и за самите преподаватели - за справка можеш да вземеш форумното мнение.
|
|