Автор: jester
Дата: 18-05-10 02:24
da.fo, лекинко крайно мнение ли е това? Или са ползвани неоригинални консумативи и сега Канон са виновни? И понеже единият е изпушил, вече генерално не стават.
И на Епсън това ли ти е критерият, по който ги препоръчваш - щото носи повече на СНПМ? А правиш ли се леко на интересен със съкращението СНПМ?
А дали изобщо 95% от пишещите в този форум озъзнават и четат какво се пита от авторите по темите? Или най-важното е и "аз да кажа"?
до автора:
Аз имам 4700,закупен след подобен въпрос от моя страна тук във форума. До момента нямам забележки, въпреки, че се наложи да прочета до момента към 300 страници литература, за да постигна наистина предсказуем резултат всеки път. Но това не е заради принтера, а заради това, че нищо не знаех.
Опитай се да прецениш или да разровиш из нета колко излиза себестойността на един отпечатък с конкретни оригинални мастила и хартии и си прецени. Аз не познавам Епсън, но силно се съмнявам ако се спреш на него, да би бил лош избор. Също така не ми се струва, че има начин двете мастила повече да не правят нещата по-добри.
Само че аз и днес отпечатах към 50 снимки на Пиксмата и продължавам да ѝ се възхищавам. За момента нямам никакво намерение да сменям ползването на оригинални консумативи. Просто не ми се носи риска за тези спомени. Истината е, че след 10 години толкова малко ще ми пука дали тази снимка ми е излязла 15, 30 или 60 ст.
|
|