Автор: uri64
Дата: 11-05-10 23:39
Благодаря на всички отзовали се.
Значи, това с раницата въобще не е сериозно. Имам раница. Голяма (достатъчно). И ми побира всичко. И е удобна за носене на фото техника по баири, планини и т.н. Абе направо е чудна.
ОБАЧЕ като тръгнеш да снимаш и ти се налага да сменяш два и повече обектива е ГОЛЯМА мъка с раницата. За това си мисля, че с едно елече, в чиито джобове можеш да си напъхаш 3-4 обектива и една камара филтри с рингове и холдери, и една духалка, и едно комплектче за почистване на Цайс, и кутийката с другите 4 КФ карти, и нам кво си още, е едно чудесно и МНОГО по-удобно решение...пък раницата кеф ти да си я носиш, та да ти запарва гърба, кеф ти да си я оставиш в хотела с нещата, които няма да ти трябват през деня, а на нейно място да метнеш през рамо калъфа със статива.
Какво рабирам под ИСТИНСКО - ами да е фото елече, а не просто туристическо или ловджийско - повярвайте, има разлика. И да е от хубави материали.
И най-добре, ако ги продават в България, и по-специално в София. Знам, че мога да си го поръчам от чужбина, по и-нет, ама искам от тук, дет се вика още утре, и на принципа "на ти парите - дай си ми парцалките".
Ей тва ми е драмата.
Пък вие ако можете - помогнете...
|
|