Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотосеминар - пленер АктАрт
Автор: nenov   
Дата:   06-04-10 20:51

https://photo-forum.net/static/forum/2010-04/fuej8281.JPG

http://photo-zona.net/images/user541/album14756/large/1270576175_ijaf7251_Plakatmini.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Фотосеминар - пленер АктАрт
Дата:   06-04-10 20:52

Кино-фотоклуб „Варна”
организира
семинар – пленер АктАрт 10-27 май 2010г.
лекции, демонстрации, фотосесии, обсъждане, изложба, награди, луксозен каталог
10 май – 18-20,30ч. – Младежки дом 12 зала – Представяне на моделите – прожекция на актова фотография с тяхно участие. Юридическа консултация с юристконсулт – авторско право, договори с моделите, договори за продажба на фотография. Лекция-прожекция „Световни имена в актовата фотография”- първа част.
11 май – 18-20,30ч. – Младежки дом 12 зала – лекция - Композиция на акта. Постановка. Работа в черно-бяло, работа в цвят. Окръжаваща среда. Снимки в студио и сред природата. Компютърна обработка на актова фотография – лектор Ангел Ненов.
12 май – 18-20,30 – лекционна зала Младежки дом - демонстрации STUDIOLIGHT Принцип на действие на импулсното осветление. Видове светкавици - предназначение и особенности. Синхронна скорост, начини на палене на светкавиците. Ръчна регулация на мощността, ползване на флаш-метър.
13 май – 18-20,30 – лекционна зала Младежки дом - демонстрации STUDIOLIGHT Студийни светкавици - характеристики, начин на работа. Светлинни модификатори за студийни светкавици. Малки (репортажни) светкавици - характеристики, начин на работа. Автоматична регулация на мощността при репортажните светкавици. Светлинни модификатори за репортажни светкавици.
14-17 май – снимачни дни
Възможност за наемане на студия – Студио Х – 20лв./час, Студио Протей – 15лв./час, Студио Ангел Ненов 10лв./час, Студио Фотосинтезис – 10лв./час. Снимки сред природата.
Модели – 25лв./час, в семинара-пленер ще вземат участие 6 фотомодели /или повече/, жени и мъже.
18 май – 20–02ч. – заведение – подборка и обсъждане на направените снимки от участниците.
19 май - 19-20,30ч. – лекционна зала Младежки дом - лекция-прожекция „Световни имена в актовата фотография” – втора част. 21ч. – заведение - Фотокупон.
27 май 19ч.– изложба, награждаване, каталог.
Всеки автор влиза с четири фотографии в изложбата и каталога. Каталог формат А4. По две страници на автор. Награди от: МОДУС АРТ, PIXEL PLUS, STUDIOLIGHT, ФОТОСИНТЕЗИС, ОЛЕ ПРИНТ Цена на семинара – пленер АктАрт – 150лв. /в цената влизат лекциите, демонстрациите, 4 фотографии за изложбата, луксозен каталог/. Семинарът-пленер ще се проведе при записани минимум 10 участника.
За справки и записване: Младежки дом – Варна, бул.Цар Освободител 27, кино-фотоклуб „Варна”, всяка сряда 19-20,45ч. моб.тел. 0898 455 994 – Ангел Ненов

Автор: kolov   
Дата:   06-04-10 21:06

[smilie24] [smile]

Автор: kayso   
Дата:   06-04-10 21:06

Аз утре ще се запиша :) [beer]

Автор: asahi   
Дата:   06-04-10 22:14

Седемнайсе дена ли, Ангеле? Внушително!!!

Дата:   06-04-10 23:53

10-19 май, изложбата и награждаването са на 27 заради каталога.

Автор: arakinixon-cie   
Дата:   07-04-10 02:27

iskam na pleneraaa

Дата:   08-04-10 11:55

[shtrak]

Автор: 35mm   
Дата:   09-04-10 22:56

За тези от нас които ходят и на работа[smilie11] [smilie11] [smilie11] как да дойдем. Може ли да се плати само за някой ден - например Събота и Неделя? Аз ако е така мога. Макар че бензина до Варна и обратно, малеее, не ми се мисли...около 1100 км са.

Публикацията е редактирана (09-04-10 23:04)

Автор: GioX   
Дата:   09-04-10 23:00

[smilie24]

Автор: vogon   
Дата:   10-04-10 11:37

35mm, то е само за безработни [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: apostolov_mk   
Дата:   11-04-10 12:46

ами може да се сформира група! Аз мисля да пътувам с кола, имаше двама с мен, но май ще се откажат - БАЧКАНЕ!!! Така че ....

Автор: jokevcv   
Дата:   11-04-10 13:42

Страхотно! Смятам, че и цената е повече от добра. Ама мисля, че ми е рано за актова фотография. Догодина на подобно събиране можеби бих отишъл.
[smilie24]

Автор: delsol   
Дата:   11-04-10 14:23

Снимам с 14 мегапикселова Смяна-Символ. Дали ще мога да се запиша или пикселите са малко за този вид фотография.

Дата:   11-04-10 15:47

Аз ще си снимам с Киев 4 и Юпитер 2/85мм, ама пак сега да питам: Ако има желаещи като мене само за уикендите, и ако се комбинираме с една кола за по-евтино, аз идвам. При мене мога да кача 3-ма човека.

Публикацията е редактирана (11-04-10 15:48)

Автор: asahi   
Дата:   11-04-10 16:20

Ненов, писах ти ЛС.

Дата:   11-04-10 16:53

И аз му писах.

Дата:   12-04-10 02:11

Пичове и мадами!!!! Май си чешате езиците само!!!!! Така - току що си резервнах билет за самолет, ще летя от 2000 км и съм сам за сега от София мисля да тръгна на 9 късно вечерта та на 10 сутринта да съм във Варна! Ще съм с запорожка 325 ТДС и имам възможност да заредя на много тънко [smilie19]! Така, че ако има хора дето им се ходи да ми пишат, иначе ако си нямате работа може да продължите курса по "История на фотографската тефника" има и по стари уроци от зенит, смяна символ ... примерно кютуците дето са с черен чаршаф и като снимате излиза дим [smilie19] !!!! Четри човека с мен мисля, че се събираме в една кола, айде фил шпас [smilie24]

Дата:   12-04-10 15:15

Няколко пояснения:
1.Независимо дали фотографът не присъства на част от мероприятията, цената за пленера не се променя.
2. Всички фотографи, които не са от Варна, осигуряват сами престоя си в града.
3. Моделите се наемат идивидуално /от един фотограф/ за конкретно време. Един фотограф може да наеме повече от един модел за едно и също време.
4. На пленера не се предвиждат групови снимания.
5. Възможно е увеличаване броя на моделите.
6. Възможно е увеличаване броя на наградите.
7. За изложбата-конкурс и каталога ще се приемат само снимки направени по време на пленера с моделите ангажирани за пленера.
8. Всеки фотограф може да се представи с портфолио/прожекция/ до 20 фотографии.
9. Галерията за изложбата-конкурс е Esoteric Gallery UNIVERSUM - Варна.

Дата:   12-04-10 17:53

e това е ясно кратко и на ум [smilie19] nenov написа:

Дата:   14-04-10 12:18

[shtrak]

Дата:   16-04-10 11:06

[smilie24]

Автор: Rumcajs   
Дата:   16-04-10 21:37

[shtrak] [smilie24]

Автор: hazini   
Дата:   19-04-10 10:37

Бройте ме :)

Дата:   21-04-10 10:41

[shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »