Автор: pepi34
Дата: 02-04-10 16:11
Имах предвид че Бони тук е единствения който е дал компетентен отговор, подкрепен с доказателства и знае за какво става въпрос.Останалите само си чешат езиците и се намират на работа.Нито наличието на скъп апарат, нито на широкоъгълен обектив, нито на каквото и да било е предпоставка за добър резултат , без нужния опит.Тичай с твърд обектив на бързоразвиващо се действие и си виж резултата, това да не ти е фотосесия, някои да те чака да се нагласиш както ти е удобно?И не смятам да споря с хора които снимат по 1 сватба на година.Лесно е да убедихш клиента, и после да остане недоволен.
Интересно ми е как е коментиран опитът ми да снимам с асистент, и изказването че резултатът е не такъв какъвто искам аз или клиента. Уважаеми Павлов, вие откъде знаете колко високи са ми изискванията по този въпрос, че да се изказвате "зле за вас"?Явно летвата ми е достатъчно висока за да коментирам собствения си резултат за "Зле".Бони може да един от най-големите фенове на снимането без светкавица, но има достатъчно опит за да знае къде става и къде не става.А останалите си говорят така наизуст, и визират за пример американски сайтова.Да Ама Не - излезте на работа и вижте как става.Отидете до Лебед и после си вижте резултата и тогава говорете.Дайте на клиента снимки с добре разработен заден фон, с много шум, евентуално черно бели(защото не може да изкарате цвят), леко размазани(от ниска скорост) и да видим дали ще е по добре от другите(тъмничките).А и защо да спамим темата, дайте на човека конкретно предложение, имате ли такова,? Някои освен Бони да има да покаже нещо от там, прясно от след ремонта преди година?Бони като си признава , че ресторанта е кофти какво, не е професионалист ли, вие по профи и по знаещи от него ли сте?И аз не се правя на велик, не се заяждам, просто си описвам личните наблюдения от това място.
|
|