Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Паметник на фотографа
Автор: kalingo27   
Дата:   28-03-10 14:31

Фотоалбума ,,България-200 невероятни места'' с автори Пенчо Чуков, Петър Крусев, Евгени Динев и Валери Христов, ми затвърди идеята за Паметник на фотографа.Ще се аргументирам: Преди седмица имах възможност и подробно да го разгледам. Акцента е художественост, която България заслужава. Чудесна идея, която ще намери последователи и дай боже, и други издания..... Подобни интерпретации на темата България, колкото и да са, не биха се конкурирали, единствено биха се допълвали... Това имах възможност да споделя и с двама от авторите Пенчо Чуков и Петър Крусев.... Това са и моите искренни желания и пожелания, към хората, които правят нещо за изстраданата ни Родина. Защото лесно е да си фотограф в Нешънал...., когато всичко ти е осигурено, тук е героизъм-семейство, деца и представете си, когато много търсят препитание навън-тук се твори красива България... Хвала на Авторите на този албум и на всички колеги, които с лишения пътуват , за да снимат. Зная в България паметник на ловеца, защо да няма паметник на фотографа, тогава, на ,,ловците на красота''......! ? Колко само имена има, оставили, оставят и ще оставят следа... Например, малко ли е веднага се сещам за нещо още ,,топло''- за ,,360 градуса България'' на Александър Иванов....., който лети и ще лети и не само, да е жив и здрав. Това е нещо, което не би ни разделяло. Това е и крачка по пътя да си помагаме, а не да си завиждаме..... Да бъде този паметник на достойно място, например всерд природата и място на което да се срещаме! Да бъде изграден с доброволни средства и труд! Допълнете ме, или усмейте! Нося! Ако се приеме обаче, готов съм да дам 100 лв.!

Отговори на това съобщение
 Re: Паметник на фотографа
Автор: джъмбо   
Дата:   28-03-10 16:46

а каква камера ще държи [smilie8]

Автор: novi4ok   
Дата:   28-03-10 17:03

Е, как каква? В едната ръка nikon, в другата - canon. Че иначе ще се намерят много кандидати да съдят автора в Страсбург.
[smilie18]

Дата:   28-03-10 17:23

[smile] Ако платят Никон и Канон за рекламата, защо не ! А защо не на тринога и Мамия ! [smilie3]

Автор: lipostok   
Дата:   28-03-10 17:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: nicos   
Дата:   28-03-10 17:30

lipostok е сега те изядоха с парцалите [smilie5]

Дата:   28-03-10 17:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   28-03-10 17:36

Кое е сериозната фотография ! ? Това е за друга тема! Нищо не идва само лежейки, лежейки и спейки, спейки. Всеки по своему твори красива България.... Дали Пейзаж, портрет...... и т.н. Примера ми е такъв, защото знам много добре цената и на този труд за пейзажа... Мисля, че в тази тема имаме повод да се уважаваме, да си уважаваме труда......

Дата:   28-03-10 17:40

Дата:   28-03-10 17:45

Карайте в единствено число, защото: Зад мен никой не стои. Стоя аз и името ми без да имам претенции.... Иначе разбирам болката ,,достоен'' българин едва ли ще се яви да повеличаем.

Дата:   28-03-10 17:50

[smile] Така, а ако приемем, че всеки не е достатъчно достоен(не става дума за това), то обаче взето от труда на всеки потделно и помалко, то това заслужава уважение! Заслужава и внимание!

Публикацията е редактирана (28-03-10 18:06)

Автор: asahi   
Дата:   28-03-10 18:12

Достатъчен паметник е да си върнат инвестициите и да припечелят за салам към хляба и мерак за нови шедьоври.

Дата:   28-03-10 18:24

Така е , но: Това е повод да се събираме, а не делим и според висотата си, това и ще съградим, или нищо!

Автор: steeens   
Дата:   28-03-10 18:33

[beer]

[smilie24]

Публикацията е редактирана (28-03-10 18:34)

Дата:   28-03-10 19:23

[smile] Благодаря! За да се застраховам, това не е подкрепа, отправена към мен, а към труда на тези, които ги е имало, има и ще има!

Автор: yokohama   
Дата:   28-03-10 21:10

Аз предлагам да вдигнем паметник на lipostok.Човека е снимал цяла група фотографи.Това е върха в изкуството.Проблема е ,че тук има прекалено много хора като него.Пич ти колко пейзажа си снимал .Всъщност дай да видим тази свериозната фотография дето я правиш.Имаш 5 кадъра и те не са на фокос .Да не говорим за достойнствата ти спрямо държавата .Хвани апарат научи се да снимаш и тогава казвай какво трябва и не трябва.До тогава цъкай с уста и гледай какво творят хората които наистина го могат.
Поздрави на автора за темата .Защо то може да не се издигат паметници на фотографи.Но по един или друг начин трябва да почитаме хората които правят нещо за тази страна.

Дата:   28-03-10 21:15

Автор: CHUKOV   
Дата:   28-03-10 21:25

lipostok написа:

> Пейзажчета! Не прекалявате ли с венцехвалебствията? Не искам
> никога да засегна, но това не е сериозна фотография!

[smile]

Дата:   28-03-10 21:27

Виж, не се бях замислял за това, колко сериозна е фотографията на пайзажи.
Но обещавам да се поинтересувам [smile]

Автор: Magnifico   
Дата:   28-03-10 21:34

Фотографирането на пейзажи не е по-лесна работа, от това да снимаш репортаж, макро, портрет и т.н. Всеки жанр си има особеностите, и докато не пробваш, няма да разбереш. А под пробваш, имам предвид не просто да щракнеш от статив или да опънеш един отражател [smilie3]

Публикацията е редактирана (28-03-10 21:34)

Дата:   28-03-10 21:38

Дата:   28-03-10 21:38

Magnifico обясни първо на човека що е статив и светлоотражател.

Дата:   28-03-10 21:40

Битува приятелю но не и у вас.Такаче просто наведи глава пред можещите и цъкай с език.Задавайки си въпроса кога ще мога като тях.

Дата:   28-03-10 21:42

lipostok написа:

> Не става въпрос дали е трудно или лесно. И да сковеш кочинка не
> е лесно. Но истинското изкуство битува на друго ниво.

Откога му пея аз на Бертран да зареже тия тъпи пейзажи. Да не се увлича по оня аматьор Адамс.

Щото на това ниво скоро изкуство не ще направи.

Ама дебела му етиквата, дебелааа.

Дата:   28-03-10 21:43

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »