Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Това с познанията почва да става доста относително. По-скоро вече е въпрос да знаеш името на софта. ХДР-тите и набръчканите с тонал контраст бабички вече са банални, ако и да събират все-още заблудени гласове.
И аз съм за fuji-то.И баща ми и брат ми снимат с такива,който търси динамика това е тялото.Между другото Canon-ите освен,че щракат бързо други плюсове имат ли
Г-н Шотландец,
Вие да не би да сте очаквали друго
Аз лично очакавам включването на други отявлени Ф-Форумци по темата...
Ако трябва да съм честен:
Смятам, че темата е по-петъчна (надявам се Автора й да е с чувство за хумор)
Сега по темата:
На кропка 40-Де-то според моето скромно мнение е най-добре, за 5 Д II нищо лошо не мога да кажа,
виж за Маркове-те 'хептен нищо не мога да кажа
Редакция: за 7-Де само съм чел
Моето мнение е, че Canon са разделени на три - евтини, средни и скъпи. Скъпите обикновено изглеждат най-добре, средните са си средни и евтините са си евтини. Разликата между евтините и средните обаче не е голяма, а разликата между скъпите и средните е по-голяма от тази между средните и евтините. Имал съм 350D, три години работих с него, сега имам 7D, разликата не е огромна, но седмака изгаря по-плавно от 350-то.
И още нещо, казва се ФОТОГРАФСКА ШИРОТА, динамика има в музиката.
То и динамика не е вярно.
Интервал на яркости - "широчина" е вярното.
защото на матрицата е 8 или 12 или 14 или 16 степени - то е динамиката и, а възпроизводимостта чрез тях на образните яркости е друга бира