Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за благотворителна фотосесия за деца
Автор: aninko   
Дата:   20-03-10 21:05

Здравейте на всички.Първо искам да ви поздравя за страхотните снимки които сте направили и вярвам ,че съм попаднала на точното място.Пиша в този форум защото имам нужда от помощ за старта на благотворителни фотосесии за деца.Ще ви разкажа по подробно.Идеята е в няколко града на България да се направят такива фотосесии,хората които пожелаят да се снимат ще заплатят да кажем 20 лв за 10 кадъра.Всички приходи от това ще отидат за болните деца ,които имат нужда от лечение в чужбина или в България.Хората ще получат качествени снимка , а ние ще дадем повече усмивки на болните деца и на техните семейства.Аз и екипа на сайта който се занимава с благотворителност www.save-smile.org успяхме да намерим фотограф в София ,който на 27 и 28 ще снима в Борисовата градина.Търсим фотографи и за другите големи градове -Варна,Пловдив,Бургас...Ако някой от вас пожелае да ни помогне в това начинание нека ми пише.

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за благотворителна фотосесия за деца
Автор: GenaDP   
Дата:   20-03-10 22:04

Твърде сте ми анонимни нещо...

Автор: asahi   
Дата:   20-03-10 22:36

Нещо не ми стана ясно.
Заставам в градинката на град Х. с фотоапарата. Хората дали ще знаят, че искат да ги снимам 10 пъти? Като им взема 20-те лева какво ще им дам? Файл на мейла, диск, хартиено копие? 20-те лева какво да ги правя - да ги дам на вас, да приспадна разходите, да ги похарча?

Автор: hotsnail   
Дата:   20-03-10 22:41

http://www.save-smile.org/sybitia/195----q---q

Дата:   20-03-10 22:41

Извинявайте ,ако не съм дала повече информация.Аз и мой приятел сме собственици на благотворителния сайт www.save-smile.org.Казвам се Ани Божидарова.За благотворителната фотосесия хората ще научат от нашия сайт от групите ни във Фейсбук и от форума на Бг Мама.Да,те ще знаят че се снимат за да помогнат на децата.Тези пари ще се събират от хора които ни помагат в кампанията.На всеки който се снима ще му бъде издавана бележка ,че е участвал.Фотографите също ще получат от нас бележка ,че са участвали в кампанията ,колко пари са били събрани и къде са отишли.Ако нещо ви интересува ме питайте.Хората които се снимат ще си изберат снимките които си харесат.За получаването с фотографа от София се разбрахме ,че ще ги получат от файл- от нас.С другите фотографи друго може да се разберем ,кой както пожелае :)

Публикацията е редактирана (20-03-10 22:46)

Автор: hotsnail   
Дата:   20-03-10 22:44

какво очаквате от тоя фотограф? Да снима? Да изкара снимките? В какъв формат?

Ще си присмпадне ли разходите за материали?

На място ли трябва да с еизкарата снимките?

Как сте се организирали за първата сесия?

Дата:   20-03-10 22:57

От фотографа очакваме да снима и да извади снимките.За размерите и останалите неща ще се уточним когато вече се уговорим с хората които пожелаят да се включат.Но мисля ,че на място да се вадят снимките не е удачно.За София сме се организирали така - в събота се снима ,в събота вечерта фотографа праща на майла ни снимките на хората ,които ще ги получат от нас.

Публикацията е редактирана (20-03-10 23:01)

Автор: J0R0   
Дата:   20-03-10 23:01

Защо фотосесиите трябва да са ограничени по отношение на броя фотографи. (Това по повод "намерихме си фотограф от София")
Не е ли по-логично всеки фотограф, който желае да се присъедини към кампанията, нали е публична изява.
Възможно е някой човек да хареса снимките на един фотограф, друг - на друг.
Просто идея.

Автор: holden   
Дата:   20-03-10 23:06

Аз предпочитам да направя сам благотворителния жест и да помогна чрез способностите си на някой в нужда. Правил съм го често, включително днес. Не обичам да изкарвам дивиденти за междинни организации които да помогнат от мое име. Но аз съм си така циничен.

Дата:   20-03-10 23:24

Да,може и така..но идеята ни беше в повече градове да има такива благотворителни фотосесии.Иначе е хубаво това предложение :)

Дата:   20-03-10 23:28

Ние в инициятивата ни даваме инфо за фотографа и повярвайте ни нищо не печелим от тази кампания.С ръка на сърцето мога да кажа,
че нито стотинка не сме взели и на много хора в нужда сме помогнали.Повече знаят за нас във Фейсбук,целта ни винаги е била да помогнем както можем и с каквото можем.

Автор: holden   
Дата:   21-03-10 00:15

[smilie24] И вие помагате, и аз помагам. Всеки сам си постила пътя към рая.

Дата:   21-03-10 00:24

Да,хубаво е да се прави нещо по този въпрос,кой както може и както реши :)

Автор: nenov   
Дата:   21-03-10 00:24

Защо трябва да се снимат за да помагат? Всъщност помага само фотографът.

Автор: desmes   
Дата:   21-03-10 00:45

Би трябвало всеки да може да помогне и без да е сниман.

Фотографът може да реши да помогне и без да снима, но тогава ще трябва да е с някаква сума.

Публикацията е редактирана (21-03-10 00:49)

Дата:   21-03-10 00:51

Точно така ,фотографа прави снимки които струват определена сума ,тази сума отива за децата.Ако аз реша да се снимам в такава кампания ,ще заплатя 20-30 лв за 10 или повече снимки които ще ми направи фотографа и парите ще отидат за децата.

Автор: desmes   
Дата:   21-03-10 09:57

Задължително ли е фотографите да са професионални ?
Любителите имат повече свободно време и също биха могли да допринесат.
... особено , ако завият някой по-впечатляващ обектив [smilie3]

Дата:   21-03-10 10:02

Защо сайтът ви е комерсиален?

http://www.save-smile.org/images/stories/pozicii.png

Дата:   21-03-10 10:09

desmes не е задължително да са професионалисти,но все пак да разбират от фотография и да правят качествени и хубави снимки.asahi това беше първоначален замисъл на другия админ и на част от екипа на сайта...имаха идея ако има рекламодатели парите от рекламата да отиват за домовете за сираци.Два пъти помогнахме в Защитеното в Бургас ,но не от реклама,защото такава няма...а събрахме пари ,накупихме много храна,организирахме им празника който имаха.Това са линкове и към групите във Фейсбук http://www.facebook.com/?sk=messages#!/group.php?gid=73008340489&ref=ts http://www.facebook.com/?sk=messages#!/group.php?gid=83426527217&ref=ts

Публикацията е редактирана (21-03-10 10:14)

Дата:   21-03-10 10:15

Що не вземете първо да се самоопределите? Доверието на хората се печели трудно и се губи с лекота. Все едно аз да отида пиян на шофьорски изпит и да се оправдавам, че от снощи не съм близвал.

Иначе за помагането и ние помагаме на един дом.

Автор: vladod   
Дата:   21-03-10 10:16

Не се сърдете, ама ми звучи като *Дайте да дадете*
На този етап не можете да ме убедите в добрите си чувства и в реалността на възвишените си намерения

Дата:   21-03-10 10:22

Ние сме се самоопределили отдавна.Групите са мои и са повече от една година.После се направи сайта за да се събере всичко в едно.Не виждам нищо лошо в това.Вчера и днес също се провеждат такива фотосесии на същото място ,от други хора нямащи нищо общо с нас, и те ли ще излязат неопределени в това което правят.Незнам защо трябва да има винаги подозрения когато човек тръгне да прави нещо добро.Съжалявам ,че сте останали с грешни впечатления за нещата които правим.

Автор: Davidoff   
Дата:   21-03-10 10:28

За жалост обществото се е изкривило много. Всички са подозрителни, има много злоупотребяващи. За да Ви приемат както се полага, ще трябва да положите много усилия за максимална прозрачност. Публични отчети за приходи и разходи на средствата, регистрация на дейността и т.н. Другия вариант е тихомълком да си вършите науменото, но тогава очаквайте да има и такива реакции и подозрения. Успех!

PS: И поне вземете да разкарате секс рекламките от сайта, че не се вързват с каузите Ви.

Дата:   21-03-10 10:46

Знам,че има много злоупотребяващи,но не бива всички да се слагат под общ знаменател.Аз съм си дала името тук,заставам зад него и не бих го опетнила.Публични отчети ще има когато мине фотосесията,както писах всички които ще се снимат ще получат разписка,фотографите също ще получат документ за участието си в който ще пише каква е събраната сума и къде са отишли парите.На сайта има телефоните на близките на децата и винаги някой може да звънне и да пита.

Автор: nomadsl   
Дата:   21-03-10 11:19

Моля посочете, къде сте публикували финансови отчети за досегашната си дейност. При наличие на такъв тип комерсиален сайт това е задължително. Но не мога да ги намеря в сайта.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: