Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има ли начин според вас...
Автор: cicomanco   
Дата:   18-03-10 17:11

...фотоапаратът да снима директно в/у флашка или някое друго периферно паметливо?
За аварийни случаи или нещо такова....
Наскоро ми се заби тази идея в главата , но не съм дотам инженерно подготвен , та взех да попитам.[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Има ли начин според вас...
Автор: dau   
Дата:   18-03-10 17:13

Има които снимат директно на пц, има, които хвърлят и безжично.

Последните маркове на Канон могат да пишат на usb flash/disc с wi-fi трансмитера

Автор: tziko   
Дата:   18-03-10 17:15

Май имаше преди време няква WiFi карта която праща към комп, ама може и аз да не съм разбрал правилно.

Автор: jsashkov   
Дата:   18-03-10 17:20

http://www.bviphotovideo.com/public/index.php?page=reviews&action=details&categoryid=62&review_id=14

Публикацията е редактирана (18-03-10 17:20)

Автор: yakumo   
Дата:   18-03-10 19:02

Малко скъпички, ама ако вършат добра работа... Само чета, че доста бавно прехвърлят?

http://magazin.photosynthesis.bg/search/q/eye-fi

Автор: cicomanco   
Дата:   18-03-10 21:03

Идеята е като закъсаш , да имаш спасителен пояс.За гореспоменатите неща знам , но ми се ще някак си да се отключи и такава опция. Ръгваш една 64гб. флашка и ...си ти!

Автор: autosvet   
Дата:   18-03-10 21:12

Не разбрах идеята на питането нали апарата директно записва на флаш карта. Ако закъсаш си има фотобанки, има лаптопи и четци на карти, има резервни карти.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   18-03-10 22:08

cicomanco написа:

> Идеята е като закъсаш , да имаш спасителен пояс.За
> гореспоменатите неща знам , но ми се ще някак си да се отключи
> и такава опция. Ръгваш една 64гб. флашка и ...си ти!

Инвестирай в допълнителна батерия и още памет. По-евтин вариант е от това, което си мислиш. Не съм навътре в нещата, но първо флашката, ще ти се пречка и ще ти наруши ергономията на тялото в какъвто и вид да бъде включена към него. Второ, ще трябва да се "модне" софтуера на фотката да записва информация и на нея, което звучи възможно, но едва ли ще се хване някой доброволец да го направи фрий и читаво. Друг проблем е т.нар. 64GB флашки, които са менте, обикновено далавера от китайски онлайн магазини за без пари, но се оказват софтуерно нагодени за разпознаване от РС-то като по-обемни отколкото са. Образно казано. Не виждам смисъл от цялата галимация. Звучи малко като рационализациите на Мичурин, онзи който паднал от тополата, докато берял ягоди.

Автор: gecata   
Дата:   18-03-10 22:13

Eos1Ds M-k(I-III) се върже с кабел за компа или лаптопа и си пише директно върху харда.

Автор: vga   
Дата:   19-03-10 00:27

Е, че той и моя прост Д200 пише на харда като се върже с кабел... [smilie18] [smilie18]

Най-добре фотобанка според мен, макар да не мога да разбера на 100% какво искаш.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »