Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 обективи за Nikon
Автор: ufoss   
Дата:   15-03-10 19:07

здравейте,имам въпрос към Вас, чел съм доста неща за тези два обектива и честно казано не мога да преценя кой е по "добър" от двата - Обектив Tamron SP AF17-50mm F/2.8 XR Di-II VC LD Aspherical (IF) за никон срещу SIGMA 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM за никон.
какво е вашето мнение и опит по отношение на тях?Кой от двата е п добре да си купя?Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: обективи за Nikon
Автор: kbl   
Дата:   15-03-10 19:24

Тамрона!
Има достатъчно ревюта и мнения в мрежата!

Автор: mitku   
Дата:   16-03-10 00:40

1. Туй дето Тампонът е по-добър важеШЕ за НЕстабилизираните версии на тез обективи... и изобщо не е задължително да важи и за стабилизираните.
2. Според някои хора и ревюта, новият Тампон по-скоро разочарова (сравнен със стария).
3. От таз новата стабилизирана Сигма няма още никакви отзиви и изобщо не се знае доколко/дали си заслужава.
4. При всички тез обективи факторът "добра бройка" играе даста сериозна роля като гледам отзивите по белите държави. Има и доволни, но има и доста яко разочаровани хора.

Като заключение - аз лично не бих рискувал с нито един от двата за сега. [smilie7]

Автор: Amigo   
Дата:   16-03-10 03:32

Проба с обектива - най-доброто решение [smilie3] [smile] За съжаление в БГ не винаги човек може да намери в наличност обектива, който търси и да го пробва [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »