Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся руини с графити
Автор: baenas   
Дата:   15-03-10 17:32

Здравейте,
След 10-тина дена започвам снимките на първия си филм. За съжаление една от най-хубавите локации в него отпадна - строеж със страхотни графити на територията на СУ (сградата била опасна и не получихме разрешение). Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете спешно да намеря алтернатива: трябва ни изоставена постройка (блок, строеж или нещо подобно) в София с хубави графити -да е с рисунки, а не просто с надписи. Ако имате и снимки на мястото - още по-добре.
Благодаря ви предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: търся руини с графити
Автор: tan4o   
Дата:   15-03-10 17:52

Срещу семинарията, има някаквъ универистет физико или химико нещо подобно беше, та вътре има една недовършена сграда, има интересни неща!

Автор: мара   
Дата:   15-03-10 17:56

часттана южния парк, дето е м/у спартак и мола. вътре в парка има един як зелен порутен трафопост. и към спартак, до колелото на 6-цата - още един. не е много порутен, обаче.

Дата:   15-03-10 17:57

ами точно там бяхме харесали:) ама пусто не ни разрешиха да я ползваме! а не става да влезем бандитската, че сме бая народ и техника

Дата:   15-03-10 17:59

бележката ми беше към тан4о:)

Автор: dechobek   
Дата:   15-03-10 18:19

в паметника на ндк едва ли ще ви разрешат, иначе вътре има много яки графити
можеш да пишеш на един мой приятел - той ходи да драска доста често и ще ги знае добрите места:
http://www.facebook.com/#!/rumen.doychinov?ref=ts

Автор: junkpaper   
Дата:   15-03-10 18:38

Има една сграда около 4-ти километър вляво (ако центърът се пада зад теб) на завоя за Дружба... незавършен строеж, западнал, с доста графити. Аз чакам да се стопли за да поснимам там :)

Автор: мара   
Дата:   15-03-10 18:55

еееееееее, сега се сещам за едни страаааашни графити! ама не са на руини. на улица здраве, там, дето свършва оградата на аг-то и почва няква друга ограда. много цветни и хубави!

Автор: 3df   
Дата:   15-03-10 19:46

По Цариградско посока Метро КАто стигнеш Макдоналс и Шела. Там -гледаш на ляво. Строежа е на 4 - 5 етажа.

След окръжна болница караш максимум с 75 км/ч

Жокер:
Между ОМВ и Шела по средата на Цариградско дреме камера за скорост и щтрака яко.

Автор: tan4o   
Дата:   15-03-10 21:17

пфуууу, жалко, щото там наистина са интересни графитите!Аз за София, друго място не знам, успех![smilie24] [beer]

Автор: flipbeat   
Дата:   15-03-10 23:25

има едно великолепно скеле в кв. Левски със невероятни графити, както и надлеза на Сухата река. Надлеза е просто страхотен, има чудесен тунел. Пък и самата идея на графити артистите няма нищо общо с разрешенията по принцип. Отивате с техниката и ако имате ясна концепция какво точно искате да заснемете ще се справите доста преди да ви изгонят.

Автор: matataupa   
Дата:   16-03-10 10:02

Захарна Фабрика. Намираш достъп до 2 и 3 етаж.

Графити и руини.

Автор: mladenko   
Дата:   16-03-10 10:52

Хех, за една историческа препратка - средновековни графити по РУИНИТЕ на крепости и пр. в Бг.:))) От еротика до каквото се сетиш! Има научни публикации по въпроса...За Магура-та - да не говорим![beer]

Автор: junkpaper   
Дата:   16-03-10 12:57

на някой дали му се идва с мен уикенда по някое от тези места да снимаме? и аз си падам по боклучави сгради с рисунки, тъкмпо се е отворила темичка за локации....

Дата:   17-03-10 14:00

мерси за предложенията. минах и огледах всичко, ама още нямам решемие на проблема: тия до цариградско шосе и в квартал левски са на много шумно място и не може да се запише качествен звук... както и да е, ще търсим още...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: