Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 БгПресФото2010 -номинации
Автор: alba   
Дата:   10-03-10 07:06

Списък на номинираните за награди от БгПресФото2010 :
Александър Михайлов- в.Експрес , Антон Чалъков- в.Стандарт , Кирил Свраков- в.Стандарт , Марин Кръстев- в.Телеграф , Неделиян Нешев- свободна практика, Ивайло Чилингирян - www.digitalartsbg.com , Слави Калинов в.Новият Глас, Тихомир Петков –Агенция Булфото, Христо Христов –свободна практика.

Членове на журито: Председател- Димитър Дейнов,фоторедактор в БТА( носител на награда от WORLD PRESS PHOTO, работил 12 години за АП), Десислава Бинева -изп.директор на СИБ(Съюз на издателите в България), Надежда Чипева-в.Дневник( носител на БгПресФото2002 и два пъти "Черноризиц Храбър), д-р Николай Момчилов ( Ротари Клуб София Център), Иван Григоров - в.Шоу( от създателите на фотоконкурса на в.Поглед и носител на фотографски награди) , Георги Папакочев( журналист,преподавател по журналистика, и носител на фотографски награди) , Евгени Димитров -основател и собственик на агенция Булфото, Красимир Свраков- зав.фотоотдела на в.Стандарт ,( носител на Голямата награда от БгПресФото2008
Администратор на изложбата и председател на БгПресФото -Цветан Томчев(носител на наградата Черноризец Храбър2004, фоторепортер във в.Труд).
Откриване на изложбата - 17 март от 18 часа в НГЧИ

Отговори на това съобщение
 Re: БгПресФото2010 -номинации
Автор: Mixmike   
Дата:   10-03-10 08:27

ЕТО ТУК има едни 75 броя снимки, които са "Selekcia na jurito za nagradi" - явно са на тези 9-10 номинирани човека

Автор: jokevcv   
Дата:   10-03-10 09:18

@Mixmike

Ами не са всичките на тези хора. Една снимка от всички е моя[thankyou]

А не съм сред тези имена. Това явно са победителите по-горе, а подбрани снимки ще има и от хора, които не са победители.

Автор: Magnifico   
Дата:   10-03-10 09:34

Добри снимки има... но като цяло в сравнение с миналата година [smilie23]

Автор: boll   
Дата:   10-03-10 09:39

Велики са, това за мен е истинската фотография!

Автор: pabadjiev   
Дата:   10-03-10 09:52

Чудесна репортажна фотография. Нашите фотографи отново доказаха класата си. Жалко, че сме малка страна и не могат да пробият в света.

Автор: Mixmike   
Дата:   10-03-10 10:20

jokevcv

пределно ясно ми е, то се вижда че има и поне няколко фотоесета, което значи, че тези 75 кадри в голяма част са на 10-12-15-20 автора, но със сигурност по-малко от обявените 83 автора, който ще влезат в изложбата[ezik]

Автор: dau   
Дата:   10-03-10 10:55

Мен ме няма в тези снимки, пък пуснах кадри не е като да няма, ще тренирам още [smilie24] [shtrak]

Автор: dessisslawa   
Дата:   10-03-10 10:59

Има страхотни попадения. Явно БгПресФото се развива!
Никога няма да забравя горчивото чувство, което остави в мен изложбата "Българска фотожурналистика 2002". 90% от снимките бяха от сватбата на Калина и Муньос. (Като че ли тази сватба изобщо развълнува някого).
И днес като видях заглавието на темата посегнах към компютърната мишка с известна доза боязън, но показанато в селекцията много приятно ме изненада. В снимките има доблест, самоирония, майсторство. Поздравления за авторите.

Автор: zed   
Дата:   10-03-10 12:46

Някой знае ли на кой е последния кадър - №75 - бабата и момиченцето? Страхотна снимка!

Автор: chukov   
Дата:   10-03-10 13:16

Много хубави неща има и прекалено много спекулация на тема цигани, където усещането за драматизъм в кадъра идва от мизерията, в която живеят.

Автор: dd5   
Дата:   10-03-10 13:17

1/1 съм съгласен с Чуков [smilie2]

Автор: jokevcv   
Дата:   10-03-10 13:39

И аз съм съгласен с Чуков, но ми се струва че има и доста снимки където изпъква обработката, което не е присъщо за такъв конкурс.

Автор: BulFoto   
Дата:   11-03-10 13:30

Съгласен с Чуков! Още повече, че на циганите така има харесва да живеят и не виждам защо това трябва да се изкарва като драма [smilie11]

Автор: greb   
Дата:   11-03-10 17:07

Цецо имаш ЛС
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »