Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос относно лазери
Автор: darksorrow   
Дата:   08-03-10 11:04

здравейте,

мой приятел си търси лазер с видим лъч. не е нужно да е особено мощен, единственото изискване е да може да свети поне на 5м. понеже аз самият от тях не разбирам нищичко, търся съвет откъде би могло да се намери нещо такова, по възможност бюджетно решение. подозирам, че от някаква мощност нагоре са забранени за продажба, но ако някой има идея какво точно е нужно за случая, както и магазин (в София), откъдето да може да се намери такова, би било чудесно.

благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос относно лазери
Автор: Davidoff   
Дата:   08-03-10 11:06

Китайски ключодържатели за по 1 лев съм купувал. Червени бяха. До 5mW са май, нагоре - опасно.

Автор: dau   
Дата:   08-03-10 11:16

dealextreme.com там ще намери квото му върши работа

Автор: Shmidt   
Дата:   08-03-10 11:18

darksorrow

Дo 5м светят всички.

Кажи за какво му трябва - да му се намери подходящо решение.

Дата:   08-03-10 11:23

Davidoff - ха, за това дори не ми мина през акъла, веднага скочих да се чудя за някакви по-сериозни решения, определено ще му го дам като идея.

дау, дийлекстрийм е ясен и в краен случай ще е той, просто останах с впечатление, че иска да го вземе бързо.

Шмит, за съжаление не разбрах за какво точно му трябва и конкретен отговор не мога да дам, ако имаш идея за магазин с подобни неща, ще свърши работа! (:

Автор: Shmidt   
Дата:   08-03-10 11:26

darksorrow

Ами то Davidoff и dau са ти дали идеи от къде.
Остава обаче да се дефинира крайната цел на приложение - за да се направи правилния избор в морето от предложения.

Дата:   08-03-10 11:28

ok, значи ще се чуя пак с него, ще му дам вариантите и ако има нужда от още инфо, ще пиша впоследствие тук.

благодаря ви [beer]

Автор: raptor5   
Дата:   08-03-10 11:29

Наистина има доста разновидности , но в повечето оръжейни магазини се предлагат и лазери - ето какво ми подшушна гугъл - ТУК

Автор: nki   
Дата:   08-03-10 19:36

Трябва ти астропоказалка -Green Laser Pointer Тук често изпадат такива: http://forum.starrydreams.com/viewforum.php?f=10

Може да поръчаш и на http://www.astronom-bg.com/oscommerce/catalog/index.php/language/BG

Лично аз имам 30 миливатов - добре е - по-слабичките не си струват много.

Автор: mladenov   
Дата:   08-03-10 20:11

http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2767643

Ето това си взех преди 3 седмици! Зелен лъч,стига до 5-6 километра! Страхотен е за показване на звезди през ноща,ама трябва да се внимава да не "покажеш"някой самолет! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Покажи му го,ако го устройва като цена и не му трябва за след три-четити дена,кажи и ще му го взема![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »