Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 цени...
Автор: deusex   
Дата:   02-03-10 01:45

Случайно попаднах на сайта на najfoto

примерно отражател 5в1 110см

http://naifoto.com/product.php?id_product=13
= 64лв

VS

http://www.dynaphos.com/product.php?c=6&sc=10&id=99
= 114лв

що така бе бате динафос :(
или пък да има разлика между двата която не съм усетил?

Отговори на това съобщение
 Re: цени...
Автор: vladovg   
Дата:   02-03-10 01:49

Добро утро

Автор: deusex   
Дата:   02-03-10 01:53

е аз знам че надуват, ама не бях усетил да е чак толкова [smilie10]

Автор: arakinixon-cie   
Дата:   02-03-10 01:58

vseki e svoboden da si prodava na cenite, na koito jelae
[smilie23]

Автор: ittv   
Дата:   02-03-10 10:12

А от eBay излизат 31лв с доставката [ezik]

ЦЪК

Автор: TheBossBG   
Дата:   02-03-10 10:15

http://ttbb.biz/wedontshipto/WE-DO-NOT-SHIP-TO-UK.jpg

[smilie25]

Публикацията е редактирана (02-03-10 10:17)

Автор: vga   
Дата:   02-03-10 10:24

Ех мамицата им, писна ми да сме в някакъв кюп! Да бяха написала "Не доставяме само до България, щото така" нямаше да ми е толкова кофти. Ама не... все с някой... [smilie9] [smilie18]

Автор: stoevg   
Дата:   02-03-10 10:37

Ти виж цените на светкавиците:

DP-300 - 489лв (в DYNAPHOS) срещу 300лв (в naiFOTO).

Явно тия в DYNAPHOS позлатяват китайските си продукти преди да ги продадат.

Автор: cicomanco   
Дата:   02-03-10 10:38

**No Exeptions***
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: mitku   
Дата:   02-03-10 10:43

Най-после някой откри топлата вода. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Shmidt   
Дата:   02-03-10 10:43

arakinixon-cie

Абсолютно си прав [smilie24]

http://www.focalprice.com/DI074X/110cm_5_in_1_Illuminator_Reflector.html

Автор: dau   
Дата:   02-03-10 10:51

Сипах му на този от ибей дето не праща...

Вече на колко такива малоумни шльоковци съм писал..,

Автор: vladovg   
Дата:   02-03-10 10:53

Е кво се пулите не мое да разбера всеки нормален здравомислещ човек на които парите не му падат от небето знае от кво са направени тия 2 листа отражаваща повърхност ако мислите че 100 струват + ципа евала.Интересна работа е човека готов е да даде повече за надпис от колкото да си размърда мозъка малко както и наскоро имаше тема за няква свръх модерна конструирана от извънземни и направена от непозната технология Г- образна алуминиева тръба с 2 винта наречена глава за статив за скромната сума от около 1000 лева чудя се тръбата ли струва скъпо пластмасовите винтове ли или праховото боядисване ? И още нещо интересно вчера някои си киров хаиенд ми нафлуди пощата с оферти за тон колони за 130 000 лева които били в промоция и намалени и грамофон за 35 000 [smilie18] Знаете за баницата и тоя дето я яде[smilie18]

Дата:   02-03-10 11:20

Ето ви един за 27 лева до БГ

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?
ViewItem&item=390103504721&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#shId

сглобете си линка

Всъщност аз нямам претенции към българските търговци на фото (и не само) оборудване.
Напълно разбирам, че и те имат разходи , а и за черни дни трябва да остане.

Купувам от тях ... когато ми е изгодно.

Мисля, че няма смисъл постоянно да им се казва, че продават скъпо (често и прекалено скъпо) ... ако са добри търговци - сами ще се сетят. [beer]

Автор: vaskoni   
Дата:   02-03-10 11:33

Вярно е че цените им са по високи, но аз лошо за тях не мога да кажа! Винаги когато съм купувал от тях са ми правили значителни отстъпки. Може би все пак, във време на кризата, трябваше още малко да намалят продуктите си за да могат и хората да си купят нещата които са им необходими...но и те си знаят дали им е лесно.

Дата:   02-03-10 11:44

Shmidt ти чете ли нещо на линка който си пратил?

Как това нещо ще ти излезне 27лв като идва от Китай и е над 15$ [smilie8]

Дата:   02-03-10 12:00

dau

Да не бъркаш линковете , които съм дал.

Първия ми линк е за рефлектор във focaprice - но там не съм твърдял, че ще излезе 27 лв.

Във втория линк , който е през ebay.co.uk твърдя ,че излиза 27 лв. до БГ, защото цената му е 11.64 паунда.=(по трънския курс) = 25.60 лв. + безплатна доставка до БГ = 25.60 , което е по-малко от 30лв. [smilie21]

Автор: HP   
Дата:   02-03-10 12:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-03-10 12:20

Shmidt да в ebay.co.uk е, ама погледна ли от коя страна шипват? Или това няма значение за теб...

Дата:   02-03-10 12:29

dau
Item location: China

Какъв е проблема ?
Прага за облагане с ДДС е 15Е, а не 15 $.

Аз ли не те разбирам нещо ?

Автор: s_dyakov   
Дата:   02-03-10 13:29

А всъщност прага няма значение.

Аз получих 2 адаптера за по над $60 всеки от cam.plus .. директно на моят адрес.

Просто на декларацийката лепната на кутийката беше отбелязано: Gift.

Единственото оплакване с китаиските неща от ибей е че идват след месец. Надали имат интерес да декларират стойност. Ако трябва да платя и ддс/мито ще предпочета някой от ЕУ.

Автор: compur   
Дата:   02-03-10 18:03

ей! непрекъснато се пускат теми за това или онова, което струвало по-малко тук и там. ама някой купувал ли си е от там точно този отражател 5в1 110см?

за отражателите, освен отражателната повърхност, има и едни обтегачи, които в повечето случаи са пластмасови и лесно се чупят, понеже отражателя не стои непрекъснато отворен, а се прибира в калъф. за това някой да е помислил?

успех с покупката на евтини китайски неща от ибей! и не забравяйте, че това, което е на снимката в повечето случаи е добра работа с фотошоп, а не реално отражение на действителността!

Автор: shama   
Дата:   02-03-10 18:27

без да искам да защитавам динафос въпреки че винаги са били коректни когато съм пазаружал или просто съм искал инфо от тях...

но deusex
що не вземеш да зъннеш на някой от посочените телефони за връзка с тоя сайт ...които ги няма... или отиди до офиса им... който нямат. Не знам за вас но аз от сайтове където единствения начин за връзка е контактната форма , не купувам.

Хубаво е че имат инфо за тях де:

Our company
Our company

Our team
Our team

Informations
Informations

Автор: Stefoto.Art   
Дата:   02-03-10 19:50

"...успех с покупката на евтини китайски неща от ибей!..."
А Динафос какво продават?...Произведено в Япония ли?...
Преди време си купих 3м. статив с въздушна възглавница. На шестия месец възглавницата сдаде багажа. Сега ни се отваря, ни се затваря, ...ей така си стои в ъгъла...
Ама не се усетих навреме[smilie22] Като ми дойде и го поогледах си казах: 'Абе, паянтов ми се струва, ама за тези пари...Пък и няма да ги ползвам често, така че...и си поръчих още 1. На "Промоция"!!! Какво бе учудването ми, когато вторият дойде без държач за преносима светкавица, както беше на "промоционалната" снимка!!![smilie23]
Звъннах веднага на
'Our company
Our company

Our team
Our team

Informations
Informations'
и един младеж ми отговори, че като се върне от някъде си (мисля, чем беше от Гърция) ще провери. Е, звъних пак, за да разбера накрая, че ако искам държач, ще трябва да си го платя (30 и кусур лв.) Е, платих си го, иначе притежаването на този статив за мен нямаше смисъл, ама "Примоцията" ми излезе скъпо.
Поне си направих извод, че фирмата е чуден пример за българската действителност във всички сфери, т.е. БГ обслужване+китайско качество!
'

Автор: GenaDP   
Дата:   02-03-10 20:09

Фирма? [smilie8]

Найфото е сайт на някакво пловдивско тарикатче - Атанас Симеонов, известен в базара с никовете Bubachko и Naifoto. Обикновен куфарен търговец - пазари от ибей, и препродава с дребна печалба. Не плаща мито, ДДС и данъци - що да не са му ниски цените?

А като не ви допадат високите цени в Динафос - не купувайте от там. Никой не ви кара насила...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »