Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon Coolpin L100 или Fujifilm finepix S 1500
Автор: veselaa   
Дата:   26-02-10 09:54

Здравейте! В процес на търсене на фотоапарат съм, но съм лаик и нищо не разбирам.Спрях се на тези два. Много ви моля, ако някой има мнение за тези модели, да го сподели, за да мога най-накрая да взема решение.
Предварително благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Coolpin L100 или Fujifilm finepix S 1500
Автор: gam3ra   
Дата:   26-02-10 10:00

фф

Публикацията е редактирана (26-02-10 10:01)

Автор: victory13   
Дата:   26-02-10 10:45

ФфФ [smilie18]

Публикацията е редактирана (26-02-10 10:46)

Автор: digitalgab   
Дата:   26-02-10 10:51

Всъщност никона има по широк зум, започва от 28 мм, докато при фуджито са 33, така че трябва да се знае какво ще се снима, за широки пейзажи и тесни стаи, никона по е по добре, за всичко останало фуджито.

Публикацията е редактирана (26-02-10 17:12)

Автор: giant   
Дата:   26-02-10 15:48

Аз съм с фуджифилм ,да си кажа моето мнение добре е само че при по-високо ИСО от 800 има голям шум в изображението. Бях пред същата дилема когато си го взех и избрах този модел поради факта че има визиор. Докато НИКОН-а няма иначе зоом-а му е 15Х а на фуджито е 12Х. И Макро режима на Никон-а е 1см а на фуджито е 2см по характеристики ,въпреки че в менюто му пише 0.4 инч. което е 1 см. Както и да е това е моето мнение фуджито за парите си според мен е добре за ръчни настройки и 350 лв толкова:)Успех с избора:)

Автор: morkovica   
Дата:   26-02-10 16:59

Аз ползвам фуджифилм С5700 от около 2 години. Мисля, че това е идеален апарат за човек, който е в началото, лаик,както се определяш. На първо място е доста по-евтин спрямо алтернативните модели с други марки, но е напълно достатъчен за начало, има доста ръчни настройки. Прав е giant, че при ИСО 800 има доста шум. Но започнеш ли да използваш ръчните настройки, ще знаеш и как да си намаляваш исото и няма да имаш въпросня проблем.
Друго нещо, което харесвам при фуджитата от тази серия е че имат много добро "цветлопредаване".

Автор: surg   
Дата:   26-02-10 19:16

истина е че при тез цени, трудно се намира аналог на тез апарати....
а от двата по добър е Фуджи...
абсолютнит зоом няма значение, а деже зоомове от 15 18 24 днес , са почти не изполваеми...
Никон никог ане са били добри в тоз клас апарати...
фуджито запова с по отоврена бленда а това е много важно, работи по бързо, и има по добро ИСО на 200 400
така че това е избора...
а иначе ако имаш малко повече парички виф Канон Сх10, Сх20, или Панасоник ФЗ28/38, те са най доброто в тоз клас, а тоз пък клас е най смислено нешо за хора които искат да започнат и напреднат в фотогарфията

успех и с епохвали

Автор: veselaa   
Дата:   09-03-10 09:42

Златни сте! Благодаря ви много!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: