Автор: Vector
Дата: 19-02-10 15:09
dau, не точно това имах в предвид, но и така може да се каже. Боровинка общо взето ти е отговорил. Сегашния Д700 е 4000лв. тук. В Европата е и по-евтин. Новия Д700 (или както там ще се казва) ще е с поне хилядарка отгоре, че и повече! Е, да, ще е с 3МР отгоре, или повече!?, ще е с ФулХД, ще е с още някакви глезотийки, ама както ти казах и по-горе на тоя свят има и хора, на които тези неща не им трябват. Тааа според теб тия хора какво!? да изчакат да се свърши Д700 и да си купят следващия Д700 набутвайки се с 1000-1500 пари отгоре за неща които не им трябват!? Или пък да изчакат по-следващия който ще има... ба ли му мамата какво ще има, ама каквото и да е, ще е за още повече пари! И какво излиза по тая логика!? Вечно прецакани!!! Познавам хора дето си снимат с дъртите Д70, Д50, 300Д 5Д и не им пука. Не ме разбирай погрешно - не съм против техническия прогрес, харесва ми наличието на ФулХД, но не ми е болка, ако го няма в апарата ми. Във всеки случай не бих се чувствал прецакан. Просто си нося новите дрехи и се радвам на живота, тия неща с прецакването отдавна съм ги надживял. Ся кво, тия дето си накупиха 500Д да ги изхвърлят ли!? Всяка година ли да се чувствам прецакан щото пуснали нов модел ДСЛР или ГСМ!?
|
|