Автор: surg
Дата: 19-02-10 16:45
еха.....ама голям смях пада тук....
1. или спрете да говорите за даден апарат с умалителни имена, от страх да не ви кажат нещо....или си уважавайте апаратите...
2. С90 е последна дума на техниката, с нов технологично сензор, с нов дизайн, с нова оптика, с нова идея за ползване, и най важното с резултат снимка която няма равна с таз от апрат под ДСЛР класа, ще дава линия за равнис поне 18 месеца....
3. идва ли някои от вас е снимал вече колкото аз с такъв апарат и то с два различна броя,
4. ако сте чели внимателно, ще знаете че С90 има проблеми с изкривяванията, които се оправят перфвектно на ниво софтуер на апарата , с РАУ конвертера от Канон, или с очакваната нова версия от Адобе...
5.така стои въпроса и с ЛХ3...
но като по стар модел, всички важни RAW конвертори го правят добре...вече...
6.каква би била идеята да си забучиш в джоба апарат с външна светкавица не знам....не ми изглежда логично...щ7. С90 предлага ергономика която изглежда странна в началото, след 30-40 снимки на разни неща от лице на 1метър до прейзажи през макро, се вижда колко ползотворен би могъл да бъде...
за мен С90 има малко косури....1. не е удобен за човек с голяма ръка, 2. общо приет проблем в светкавицата която излиза как си иска и се нлага ситемнио да се изключва...
Публикацията е редактирана (19-02-10 16:46)
|
|