Автор: ittv
Дата: 11-02-10 20:56
Двете неща, които ми липсват със Сони са тяло в средния клас и бюджетен портретен обектив. Реших просто да споделя и да видя други потребители на Сони какво мислят.
Верно има А700 ама нито във базара се продава, дори и в ибей няма изгодни оферти :( а вместо да вадят толкова много тела в ниския клас да бяха извадили наследника на А700, или поне да бяха продължили да продават А700, реално Сони изтърват в момента продажби точно в този сегмент, на по-напредналите любители, които искат да заменят старото А100,200 или 300 с по висок клас, ама трябва да скочат на фул фрейм, защото по средата няма нищо, къде е еквивалента на Д300с и 50Д?
Подобен проблем имам и с обективите, тъй като се насочвам към портретни снимки, ако има един бюджетен 85/1.8 ще се купува като топъл хляб, защото Цайса 85/1.4 е недостижим като цена, поне аз не намирам смисъл след като не си изкарвам парите с фотография да дам 3000лв за обектив... верно някой ще каже, че кефа цена няма ама все пак :)
Не знам тук Сигма и Тамрон как не са се усетили да изкарат нещо, така и така Сони не се сещат, а и нищо не се чува...
Та искам да чуя и вас другите потребители на Сони на какво мнение сте
|
|