Автор: matio
Дата: 06-02-10 11:47
Колеги, благодаря ви за отзивите!!!
Фабулата:
По сред бял ден. Кажи-речи в центъра на София /Сердика/, две разбити врати, никой нищо не чул нито видял, включително и техниците във входа на блока, които са работели там от преди обяд. Едва ли са действали на случаен принцип - аз поне на бих разбивал две врати /едната метална/ само защото имам възможност да проверя какво има в един безлюден апартамент. СОТ !? Какво ще направят!? Живял съм под наем в къща със СОТ и се събудихме обрани "до шушка" преди няколко години две семейства. СОТ дойде защото ние им се обадихме, а не защото се е активирала системата...тя просто някак си не беше сработила.... На етажа в блока има три постоянно пребиваващи баби, които идват за кръвно или за да се обадя на бърза помож за тях и в общи линии чуват даже циповете на раницата /знам го щото после като се засечем казват, че сме били много шумни/ - този път тъкмо си лягали когато им се сторило нещо като тропане. В София, в града рядко снимам, дори рядко вадя фотоапарата от чантата. Както казва sharky може би само застраховка би могла да помогне
|
|