Автор: begeragus
Дата: 03-02-10 01:37
Здрасти,
Панорамите лято/зима са мои.
Да, различни снимки са, но идеята е че Flash Panorama Player може да ги направи така че на където и да гледаш, като смениш снимката да гледаш пак натам.
В моя случай в едната снимка статива беше малко по-високо, затова има леко разминаване - но за 6 месеца явно бях забравил малко какво съм правил, за другия път ще си записвам.
FPP (Flash Panorama Player) както казаха колегите е само за 3д представянето и завъртането, наиситина не е добре за начинаещи, пише се бая XML. Аз моя съм си го купувал, бонусите от това са големи - безплатни ъпдейти до живот и достъп до гугъл група където са всички собственици на софтуера и обсъждаме много иновации в сферата на панорамите, знам че сигурно ще ме намразите, но наистина препоръчвам да се купи, ако ще се ползва, но както казах не е лесен.
С него могат да се правят доста неща, които са трудни на другите плейъри, вижте например активните елементи тук http://www.360.bg/vt/demo/index3.php
Слепването на самите панорами може да стане с много програми - hugin, ptgui и т.н.
|
|