Автор: the_psycho
Дата: 15-01-10 17:30
та начи отварям си аз профила, цъкам на последни коментари и кво да видя... цялата страница запълнена от коментари на един потребител с псевдоним rossco63 и с текст :)
баси, викам, тоя много ме е харесал
разцъквам после из представяне и кво ми прави впечатление - на всички снимки, които отварях да разгледам присъстваше и коментар :) от rossco63
та разцъках напред произволно, отваряйки случайни снимки и на какво мислиш се натъквам?
в другите албуми ситуацията е подобна, с разликата, че коментираните от него снимки не бяха 100% от отворените от мен
Последни коментари на автора
я загледайте се във времената на коментарите
аз като човек, занимаващ се с ИТ мога да заключа само едно - пича е абсолютен бот (независимо дали използва наистина бот или просто виси постоянно и като бот разцъква на всяка снимка, за да може и на него да му гласуват после част от "жертвите", образно казано)
и понеже не влизам толкова често тук ми е интересно какво ще имат да кажат по въпроса по-редовните посетители, а евентуално и администраторите...
даже ще пратя линкче към темата на самия rossco63 ... все пак и той да има думата...
|
|