Автор: ssaraksh
Дата: 10-01-10 14:54
С 35мм ще е по-добре и аз мисля така, но още не съм го пробвал, имам СКФ от малко преди нова година. Преди това снимах по стария метод-снимка, леко преместване, пак снимка. Става доста добре, стига да не се снимат движещи се обекти. Ето тази снимка примерно е снимана така:
http://lh6.ggpht.com/_8PzR-xp3MP4/S0nNpV7rX7I/AAAAAAAAByo/NdWMGf10bPM/s1600/IMG_6992.jpg
За гледане с анаглифни очила използвам една много добра програмка, Stereoscopic Player.
Има трайъл на сайта им. Дава абсолютно огромни възможности за гледане на стерео, по всеки възможен начин, става и за видео и за снимки.
Всички видове анаглифно, на два монитора, с два проектора дори, с shutterclasses,както си искаш.
Аз примерно винаги си обработвам снимките за Crosseyed, и после в тая програмка си решавам как да ги гледам(имам няколко различни анаглифни очила, за сега като че ли red/cyan дава най-добър резултат)
Опитах и да изкарам на хартия, и да гледам с приставката на Лорео, ами ефекта не е толкова добър колкото на монитора, някак доста по-плоско ми седи, а и размера е много по-малък.
А, забравих. Във визьора се вижда както излиза снимката, едно до друго. Дал съм автофокуса на крайна лява точка, работи.
Моя СКФ ми излезе 80лв с доставката между другото, от Украйна през ebay.
Публикацията е редактирана (10-01-10 15:12)
|
|