Автор: mladenov
Дата: 05-01-10 19:13
...за възстановяване на снимки!
Аз имам една която ми е вършила работа и преди ,но за конкретният случай,даже и не иска и да тръгне!
Става дума за следното! Бяхме на почивка в Колорадо заедно с една от нашите служителки и нейното семейство.Тя е на 28 години и за първи път видя сняг,на живо
Не знам какво са правили с апарата си(едно малко Никон-че),но дойде да ми се оплаче ,че след като са снимали около половин час навън,на валящ сняг,влезли в колата и след 10-ина минутки тя искала да разгледа какво е излязло от снимките.Включила апарата и и се показало съобщение че:"Апарата не може да разчете тази карта"! Докато са снимали са поглеждали от време на време и на картата е имало снимки! Кълне се че нито апарата нито картата са били изпускани в снега ,или изобщо!Има ли някой идея дали може да се направи нещо по въпроса? Аз си мисля че може да е станал проблем от ниската температура навън(-15 Целзий) и влизането в работещата и затоплена вече кола.Но не съм сигурен.Бих искал да чуя някое и друго мнение,и бих се радвал ако можете да ми предложите някоя програма с която да се опитам да прегледам картата.Тя е 4GB SD-card,SanDisk,и е била купена в денят в който е използвана за първи път.Програмата която аз имам се казва Recuva,но както вече казах,въобще и не започва когата сложа тази карта!
|
|