Автор: 35mm
Дата: 21-12-09 16:25
В Събота (тази дето току що мина) ме помолиха познати да взема фотоапарат на сватбата им и да си им заснема събитието. Понеже не снимам сватби - попитах кое след кое се падата събитията за да си изградя план къде кога да бъда а и за да не ме изненадат с нещо. (Изненада ме разсеяността ми че не бях следил колко снимки ми остават на картата от време на време - точно като кума отваряше шамшанското - ми свърши едната 8ГБ карта - и се наложи точно тогава да сменям карта - ама точно тогава ).
Обаче какво ми се случи преди това - излизаме от ритуалната зала на Витошка, някъде към 15:30 часа, аз излизам преди младоженците и на входа колега фотограф с нещо като д300 ми се стори, и почва ама с направо завиден хъс и нахалство да снима всичко в радиус от 20 метра. Става 22:00 часа, в ресторанта сме вече, и в ресторанта влиза направо при младоженците завидно секси, стройно, засукано 18 годишно девойче - от тия дето ако ми застанат голи пред обектива признавам си, не знам как да си включа фотоапарата, камо ли да успея снимка да направя - направо акъла ми взе.
И почва да им предлага снимки по 3 лв.
Майката на младоженеца ме посочи и каза че си имат фотограф, ама настана много неловка ситуация. Колегата фотограф питал къде ще сме и му казали името на ресторанта. И така девойчето ни намерило. Аз пък почнах да си я снимам от 20 метра със светкавицата, ама колкото може по-показно и нахално. Тръгна си, ама така бързо и невидимо както се и появи.
Споделям какво ми се случи. Може на колегите които снимат сватби да им се е случвало, ама на мен ми се стори много нахално. От неудобство, сигурно много хора купуват снимки така когато са на градус и им се появи едно такова секси девойче което би спечелило всички конкурси за женска красота по света.
|
|