Автор: d_ave
Дата: 31-08-09 10:08
На моя колежка след дълго избиране препоръчах точно този, тъй като е сравнително малък, но с доста добри функции. Като впечатления от снимките ще мога да кача чак след 1 седмица - в момента тя е на почивка с него и предполагм бая ще поснима апарата е малък и удобен, доста лесен за изпускане е впрочем, но на мен са ми бая големи ръцете та за това. Има доволно количество функции, за „начинаещи” има доста „сцени”, които се държат добре. Има два вида авто режим – единия е стандартния, другия избира сам най-подходящата за целта „сцена”, като се държи доста добре, поне от това, което видях като си поиграх с него. Малко дразнещо е, че светкавицата изскача дори без да има нужда от нея и не можеш да я прибереш за постоянно, но се свиква. Много яко се прибира сама:) дисплея е добър, на слънце се виждат нещата без проблем. Недостатъци мога да кажа например по-тъмния обектив – докато на други сапунерки макс бленда е 2.8, тук е 3.5 но стабилизацията оправя нещата. Батерията също заминава бая бързо, ама няма начин, голям дисплей, голям “zoom”, сравнително силна светкавица…
За друго питайте, ама не знам дали ще мога веднага да кажа, тъй като нямам достъп до апарата в момента.
|
|