Автор: J0R0
Дата: 04-12-09 21:07
Уважаеми колеги,
от известно време съм консултант към Reader Digest по един много мащабен проект - луксозно издание от над 500 страници, формат А4, посветено на България.
Такова издание за нашата страна поне аз не знам да е правено.
Ще е подобно и ще се казва заглавие „Най-удивителните кътчета на България”.
Моята задача е намирането на снимките.
Те ще са условно в няколко категории: природа, история, растения и животни, традиции, църкви и манастири.
Етапите на работа са следните: показах пред екипа визуална презентация от около 500 снимки - най-доброто от Фото Форум, които да защитят идеята че има достатъчно хубави кадри, представящи България.
От тези кадри бяха избрани 30, които ще бъдат откупени от авторите им.
Тези 30 снимки ще бъдат отпечатани в специална брошура, която ще бъде изпратена в централата на Рийдър Дайджест за одобрение.
Ако от там одобрят проекта и му дадат зелена светлина, снимките от предварителната презентация ще станат основата за изготвянето на тази книга. Ще трябват и още много снимки...
Авторите чиито снимки бяха одобрени за предварителната брошура са:
аlgaivel, taurus13, prozac1, emmmo, evgenidinev, bateborko, ksuhorukov, anchi, the_racer_gt, gecata, senna, testmaniac, bard, skydragon, стефан, дуни, mladvas, zhbuts
С някои от тях вече се свързах. Моля тези с които не съм да ми пишат на ЛС, да можем да оправим договорите до 11.12. за да могат да си получат парите до края на месеца. Следващо разплащане ще е възможно чак в края на януари.
Поднасям извинения на тези с които водих предварителни разговори по темата, но техни снимки не влязоха в тази селекция. Конкуренцията наистина беше голяма. Но дай Боже да одобрят изданието, нещо в което аз вярвам, тогава ще са необходими много снимки.
И ще разчитам на всички вас и подкрепата ви.
|
|