Автор: charm
Дата: 02-12-09 16:10
Здравейте отново мили приятели!
Миналата събота писах тук тема по неприятния повод да ти оберат техниката...
Обещах, че ще разкажа продължението ;)
В отговор в самата тема толкова много от вас, познати и непознати ми писаха думи за кураж и съчувствие, дори предлагахте техниката си, която знам колко скъпо ви струва!
На лични ми писахте също. Получих и две предложения за подарък на такава техника. Целият ден ми се плачеше - от това, колко контрсти има в този свят: обират те, а после хора, с които се познаваш виртуално само, протягат ръка към теб.
Единият изрично ми е забранил да го споменавам, затова няма да наруша волята му.
А другият /всъщност те са двама/, изобщо не съм ги и питала, затова:
Светле, Luigi, нямам думи да благодаря! За този жест, който за мен означава безкрайно много! Извинете ме, че ви предавам така, но всички тук трябва да знаят, да вярват, в силата на добрите хора!
Днес получих по пощата Nikon D70. Ще държа в ръцете си апарата, с който Luigi е направил много от страхотните си кадри!!!
Наистина думите са недостатъчни да благодаря не само на Luigi и Светлето, а на всички вас, че предложихте подкрепата си - кой както може! Това е нещо, което никой не може да ми ограби!
Та вярвайте хора, в доброто! И че когато нещо губите, връща ви се нещо много много повече....
Изпращам ви от сърце най-силната си и топла прегръдка!
Роси
P.S. Няма да сменям системата, ако е рекъл Бог това е само временно
|
|