Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Wildlife photography tour guide!
Автор: amazona   
Дата:   27-11-09 14:26

Търся хора които да водят малки групи чуждестранни фотографи - туристи - на организирани турове за снимане на птици, природа и т.н. Засега в България, в бъдеще и в чужбина. Поне един западен език, отговорни и организирани личности, фотографски умения.
Ако имате интерес, свържете се с нас на 0878213546 или ditkata@mail.bg. Поздрави.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: gradskia   
Дата:   27-11-09 21:03

Здравей!
Какво значи това "да ги водят"? Значи ли, че трябва да знам места за водене или "организирани" предполага, че се знае къде ще се ходи?

Re:
Автор: vgramatikov   
Дата:   27-11-09 21:09

Чудят се от какво да направят пари вече аре бегай [smilie21]

Re:
Дата:   27-11-09 21:39

Местата ги знаем добре. И още две изисквания - да са поне малко интелигентни и добре възпитани.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   27-11-09 21:40

Нема лошо да се правят пари, особено от износ. Туризмът е експортна стока, да припомня.

Re:
Дата:   27-11-09 21:41

Явно незнаеш достатъчно :)

Re:
Дата:   27-11-09 21:43

Бе между да караш вофно колело и да притесняваш системно птици си има разлика.

Re:
Автор: GM   
Дата:   28-11-09 11:41

не спамете...без нужда.Това е добро предложение![smilie24]

Re:
Автор: ivenchev   
Дата:   28-11-09 12:08

И на мен ми допада идеята и е похвално някой да мисли в тази насока. [smilie24]

Предполагам, че в подходящ момент може да се обадя, след като ми се избистрят идеите.

Става въпрос за Шуменското и Мадарското плата с няколко микро "влажни" зони, ендемитни растения, скални манастири, пещери и пр. Все пак бих искал сам да обходя местата с апарат в съответното подходящо време, за да не подвеждам никого ...

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: sauron69   
Дата:   28-11-09 12:43

Ако е организирано добре, предложението е добро. Важно да има избор за всеки. Има клиенти и за това- има хора (и не само чужденци) които могат да дадат пари за това, но не знаят точните места където да отидат, а пък тях който ги знае си ги крие за себе си.
Успех [smilie24]

Re:
Автор: neuromancer   
Дата:   28-11-09 13:03

в случая ми се струва много по-важно човека да има опит с животните и местните условия, т.е. да знае къде кога какво има, и как да не ги притеснява, отколкото да е добър фотограф. Ако е само второто, резултатите ще са лоши.

Re:
Автор: Kanonir   
Дата:   28-11-09 13:41

"Автор: neuromancer
Дата: 28-11-09 13:03

в случая ми се струва много по-важно човека да има опит с животните и местните условия, т.е. да знае къде кога какво има, и как да не ги притеснява, отколкото да е добър фотограф. Ако е само второто, резултатите ще са лоши. "

Абсолютно! Щото лично аз на времето се бях нагледал на простотии в Източни Родопи от г-н Дилчев и подопечната му "бърдуочерска" фирмичка...
Доколкото чувам от познати подобни изпълнения и сега продължават, но вече и ot други фирми, щото нашего фирменого брата основно го интересува как да вземе парите на "уочера" или фотографа дето води, а другото "то нищо му няма" разбираш ли![smilie23]

Публикацията е редактирана (28-11-09 13:42)

Re:
Дата:   28-11-09 17:30

Благодаря за мненията дами и господа. Темата наистина е деликатна, и ви уверявам че парите изобщо не са водещи.Естествено че познаването и разбирането на природата и птиците е основно изискване.
От друга страна, продължавам да недоумявам защо всеки устойчив бизнес среща невероятна съпротива, сякаш не разбираме че това е единственото което ще създаде достатъчно силно лоби за опазване на природата. В противен случай всичко ще се превърне в селища, курорти, инфраструктура, перки и т.н., просто защото на 99% от хората изобщо не им пука за природата, а я виждат само като декари, кубици, писти, парцели и т.н.

Re:
Автор: jrr   
Дата:   28-11-09 17:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   28-11-09 19:12

amazona съгласен съм и се извинявам за горното изказване но все пак ме разбра какво имам в предвид.Ако всичко е организирано и щади животните мога да помогна за Пода(черноморец),Атанасовксо езеро(Бургас),Поморииско езеро и муей на солта кадето "Зелени Балкани правят наблюдателница и мини музейче"(Поморие)
Също няколко микро влажни зони на "повеляново" Варна.
Също така имам/е часна лизенцзирана Туристическа агенция през която може да минава всичко и семеен хотел със 10 стай.
Също имаме собствена лодка за разходка подходяща за разходка из крайбрежните води в Бургаски залив.
За повече инфо Л.С.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   28-11-09 21:24

Баце, пак са ти скрили букварчето.

Re:
Автор: ivodam   
Дата:   28-11-09 22:09

amazona: Успех! Съжалявам, че нямам необходимото време, с удоволствие бих се захванал с това [smile]

Re:
Дата:   28-11-09 22:56

asahi много говориш

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »