Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Няколко думи и кадри от Jeff Ascough за новия Canon 1D mark IV
Автор: dau   
Дата:   24-11-09 15:31

http://jeffascough.typepad.com/jeff_ascough_blog/2009/11/canon-1dmkiv-at-a-wedding.html

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   24-11-09 15:52

Айде един преоърдър от мен [smilie24] NOT [smilie18]

Re:
Автор: ivodam   
Дата:   24-11-09 16:30

Бахмамаму, с правата лопата, безмилостно...

Канон очевидно имат някакъв страхотен технологичен брейктру, който им позволява да постигнат много пиксели в съчетание със страхотно изображение... очевидно направиха апарата на бъдещето, поне на близкото бъдеще... Никон вече умряха в ядрената надпревара, сега по-интересно ми е Сони с какво ще отговорят?... [smilie8]

Re:
Автор: didesignbg   
Дата:   24-11-09 16:31

апс-ц без огледало, то е ясно.

Re:
Дата:   24-11-09 16:37

Иво, това е твоя перфектен птичарски апарат [smilie24] ама и ти май си сакаш ФФ [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   24-11-09 16:40

dau - той и Ds ще дойде... Историята си казва думата- след всяка единичка си идва и S класата [smilie24]

Re:
Дата:   24-11-09 16:46

dau: Ами ще видим, ще тестваме, ще гледаме резултати. Аз определено съм много благодарен на Канон за 5Д2, защото покрай него установих какво райско нещо е фулфреймът и се научих наистина да снимам без предразсъдъци от сорта на това, кое било за птичари, кое не било. Тази моя статия, която си видял, ако е същата, за която си мисля - за саблеклюните, е почти изцяло с кадри, заснети с новата петичка. В момента съм с големия Марк 3 и още нямам много наблюдения, но първите ми впечатления са, че на централна точна 5Д2 си фокусира така, както и Маркът. Разбира се, субективно усещане :)
Така или иначе, пазете се от предразсъдъците, доколкото можете. И гледайте изображението. Фокуси-мокуси, техничарски екстри не са същността на фотографията.

Re:
Автор: ege   
Дата:   24-11-09 16:52

Хубави певачки и педесе годишни булки. Тва е положението Джееееф, застарява нацията маа му стара!
Иначе Канона е убав, ама не е фул фрейм, а за такива работи по-убаво от фул фрейма няма, даже кака ти Анабел ползвала медиум казват.
Земи пробвай един Никон Д3.

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   24-11-09 17:12

иво ше ме умориш от смях ей [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] да видим какво ще пишеш след 2 месеца като си направиш първите снимки и се плочне плача във форума

Re:
Дата:   24-11-09 17:21

джъмбо: Ъъ, не те разбрах от кой точно апарат имаш предвид, че ще плача след два месеца, за тройката или за четворката?

Re:
Дата:   24-11-09 17:24

от D3 [smilie18]

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   24-11-09 17:27

от канона разбира се
земем да учередим награда за талибан на годината и ще я вземеш одма [smilie6]

Re:
Дата:   24-11-09 17:43

джъмбо: И защо да плача от Канон?? Винаги само съм се възхищавал и вървим напред. И забелязвам, че колкото повече го плюете някое тяло, толкова по-яко се оксазва на практика! [smilie18] [smilie7]

Re:
Дата:   24-11-09 17:47

То че ще има 1Ds е ясно, ама както го направят 32-38 меги за къв *уй му е на човек... Виж ако го оставят като Никоните и Сони на 24мп ще е адска машина, ама не виждам да го направят това...
Всъщност някой смятал ли е 16мп на 1.3 кроп на ФФ колко са? [smilie8]

Re:
Дата:   24-11-09 17:56

Дау: Около 28 МП са на фф. И мен това ме притесняваше, но всъщност това е близко до гъстотата на пикселите на 40Д, които всички го признават за суперуспешен апарат. Така че ще видим.

Re:
Дата:   24-11-09 18:04

Кое бе, 10мп на АПС-Ц ли? [smilie8]

Re:
Дата:   24-11-09 19:57

dau: 10 МП на 1,6 кроп по съвсем груба сметка отговарят на около 26 МП фф.

Re:
Автор: vgramatikov   
Дата:   24-11-09 20:31

То тоя марк гледам нема шум на 1600 аса ама и детайла не го виждам [smilie18]

Re:
Дата:   24-11-09 21:17

Иво прав си, ама не мисля, че ще е 26мп, минимум 32 с възможност до 38, което вече е много и е изгъзица, който иска тези пиксели на средния формат...

педи ти си експерта, ще те слушаме теб [smilie24]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   24-11-09 21:24

За $4999 - толко!

1Д Марк3 на колко се появи - $4500?

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   24-11-09 21:30

Operating Temperature: 32-113°F / 0-45°C

Тц, тц, тц... зимата няма да можем да снимаме сн его... Язък! [smilie18]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   24-11-09 22:28

ivodam, какво е новото пророчество за Канон, дето звездите ти го говорят?

Дано не за опапали париците за развой, че в тази криза може страшни неща да станат (особено като заедно с Никон глътнаха вода в бизнеса със степерите)

ама какво пък им трябва на феновете?
нова играчка, на която да пише "Canon" [beer]

Re:
Автор: ka7   
Дата:   24-11-09 22:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   25-11-09 10:54

danbi: Данбито, продължавате да се правите на ударени, ама като почнат скоро от всички агенции да ви казват, че не искат снимки с резолюция по-малка от 16 МП, ще разберете къде сте... а япончетата не ги мисли, те официално обявиха, че са излезли от кризата още преди няколко месеца. Криза, хе-хе, за Марк 4 ше има опашки като за 5Д2-то миналата година - оня човек от ревюто ти казва, че моментално е поръчал ДВЕ бройки, не една а две, мисли кво става!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »