Автор: bluesunset
Дата: 17-11-09 19:34
Здравейте !
Нов съм във форума и се обръщам към вас с надеждата да ми помогнете при избора за покупка на нов фотоапарат . Не се занимавам професионално с фотография , но последната ми е любимо хоби … Колебая се между следните два модела на Canon :
1)Canon PowerShot SX20 IS
2)Canon PowerShot SX200 IS
Това , което ме отблъсква в Canon SX200 e акумулаторната батерия и непрестанно отворената светкавица по време на ползване . Апаратът , който ползвам сега е с 2 АА батерии , които мога да сменям по всяко време , а това при SX200 е невъзможно.
Това , което ме отблъсква в Canon SX20 е по – големият размер , по-голямото тегло ( предизвикано до известна степен и от 4-те АА батерии …ех , защо не беше само с 2 , щеше да е чудесно ) .
Големината на дисплея за мен не е от значение , т.е. дали ще е 2,5 или 3 инча , няма значение . Същата е ситуацията и с оптичното приближение – разбира се , че колкото повече , толкова по-добре , но просто до момента не ми се е налагало да ползвам повече от 3х . Честно казано , ако SX200 беше с АА батерии , може би вече щеше да е мой , но…. Сега съм в дилема и колкото повече се чудя , толкова повече се обърквам .
Вие на мое място как бихте постъпили ? Ако имате и други добри предложения , давайте , без да се колебаете.
Благодаря на всички отзовали се !
|
|