Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Istock shatterstock
Автор: gil-galad   
Дата:   13-11-09 17:31

Здравейте, интересува ме дали някой знае как стои въпросът със свалянето и публикуването на снимки от тия два сайта, имам предвид да си платя за снимката и да я сложа в книга.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: chukov   
Дата:   13-11-09 17:38

То пише там в лицензионните споразумения
От Шатърстока имаш право със стандартен лиценз да я сложиш в книга. Мисля, че не може да бъде на корицата.

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   13-11-09 17:45

Да, не може на корицата, но вътре нямаш проблем.

Re:
Автор: gecata   
Дата:   13-11-09 19:19

Лесно е. Плащащ 250$ и си теглиш избраните снимки. Ако не ти стигне ваучера, купуваш си нов, пак за минимум 250$ и така....
Ако ти трябват обаче само 3-5 картинки си е набутвация, защото ваучерът ти е валиден само 1 месец от дата на закупуване,а 250$ за три картинки си е добра цена.
Далеч по лесно е да пазаруваш от БГ стоков сайт ако ти трябват снимки от България.
Разбира се всички имат някакви ограничения при ползване, но от повечето български сайтове можеш да си купиш само една, две, или колкото ти трябват картинки и да заплатиш само това което купуваш.
Такъв сайт е
http://stockphotobg.com/

Нека и колегите които подържат такива сайтове да си постнат линковете тук.

Публикацията е редактирана (13-11-09 19:21)

Re:
Автор: gil-galad   
Дата:   13-11-09 22:54

Благодаря за разясненията, но понеже ми трябват снимки от Санкт Петербург, се съмнявам, че български сайтове ще ми свършат работа. Но си мисля, че ако някой има действащ акаунт в тия два сайта или някой подобен и е съгласен да ми дръпне две-три снимки, които аз да си платя на него. Та ако има такива любезни хора, да ми пишат на лични :)

Re:
Автор: ivelinr   
Дата:   13-11-09 23:51

Има една малка подробност,че ако някой друг дръпне снимките,ти няма да можеш да ги ползваш законно!

Re:
Автор: ksuhorukov   
Дата:   13-11-09 23:53

Абе да се намери някой да помогне на човека, пък начин да ги ползва законно не е като да няма.

Re:
Автор: bobihot   
Дата:   14-11-09 14:12

Тук имаше няколко от там дето пускаха чудни снимки- да ти пратят?
Ето един например, който ми харесва:

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=50138

http://212.36.3.59/site_pics/106/8_1256318235_20091023_6001.jpg

Re:
Автор: hose   
Дата:   14-11-09 14:17

по-добре пусни обява направо че търсиш снимки от града, и ще се договорите с фотографите, по-лесно ще ти е

Re:
Автор: asahi   
Дата:   14-11-09 14:39

Руснаците нямат ли си стоксайтове?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »