Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой има ли снимки от село Зорница?
Автор: emilliano   
Дата:   05-11-09 16:23

Става въпрос за едно чепеларско селце, далеч от суетата на големия град, с чисти хора (макар и останали малко), с хубави дувари, покриви от каменни плочи и най-важното - изключителна природа. Преди време ходехме почти всяка година там, но се измина доста откакто не съм. За съжаление се занемари станцията, в която отсядахме (макар че това едва ли е основателна пречка, ако човек има голямо желание). По времето, когато ходехме с нас беше само един Зенит, който запечатваше хубавите спомени. От няколко дни си мисля за това място, за хората и за гледките, които се откриват там. Та моля, ако някой е ходил и има направени снимки, да ги сподели. Ще съм безкрайно благодарен.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: sir_sky   
Дата:   05-11-09 17:03

Az imam malko, ama sa praveni predi 2-3 godini s mobilen telefon ;) (sorry za latinicata, tykmo si preinstsalirah windows-a)

Naistina e mnogo krasivo tam![smilie24]

Re:
Автор: 5kan   
Дата:   05-11-09 17:12

[smilie2] не мога да си открия плика с негативите оттам, ч.б. ама пак хубаво (мястото, снимките не чак толкоз [smilie3] )

Re:
Автор: ivan.draganov   
Дата:   05-11-09 18:45

Емиляно ,селото далеч не е както едно време ,сега там има доста нови къщи и е станало доста цивилизовано . Все пак определено си заслужава пак да го посетиш . Други близки села които ще те впечатлят са Богутево ,Острица и Лилеково . Те се намират доста преди Зорница ...Мисля ,че те са малко по-автентични ..

Re:
Автор: tvk75   
Дата:   05-11-09 20:44

в Богутево, Острица и Лилеково наистина си заслужава да се отиде [smilie24]

Re:
Автор: ivan.draganov   
Дата:   05-11-09 21:22

Най-нависоко от изброените е Лилеково [smilie24] . Сякаш си на края на планината /а тя тъкмо започва/ ....Хората са много дружелюбни ,за разлика от големия град . Тази пролет навръщане от там ме плющя такъв дъжд ,че дълго ще го помня [smilie5] . Никой не спираше на австостоп ,но се прибрах с един натоварен с трупи камион ....беше запомнящо се преживяване [smilie24]

Re:
Автор: GSS   
Дата:   05-11-09 21:52

Бях на двудневен поход миналата година - Пампорово хижа Изгрев и през Зорница в Чепеларе. В Зорница ни посрещнаха любезно на центъра. Нагостиха ни за здраве и си ни изпроводиха по живо по здраво да си ходим. Оказа се, че сме точно на ежегогния курбан. Хората там са от друго тесто - родопчанско. Има страхотни гледки там от билото на планината.

Публикацията е редактирана (05-11-09 21:56)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »