Автор: parasol
Дата: 04-11-09 18:55
Една моя позната американка има интерес да види България - с фотографски подбуди, разбира се. Интересува се от улична фотография, характерни но външно незабележими места и подобни. Чернобяла фотография, филм. Опитвам се да измисля идеи за това. Имате ли предложения какво да препоръчам? Селца, в които се намират такива местенца, нетуристически градчета със запазен чар, или пък дори туристически, които обаче не са фрапантно комерсиални през лятото като един Несебър например?
Освен това не съм сигурна, че аз ще имам възможност да бъда с нея при една такава евентуална едноседмична разходка. Може ли да се намерят фотографи или просто други хора, с които би могла да се свърже и без ангажимент от време от тяхна страна просто да ги придружи докато те си вършат своята работа? Тя не говори български. Разбира се, би си платила своите радходи (няма претенции за луксозни хотели и подобни), но едва ли би могла да си позволи да наеме ексурзовод или туристическа услуга "фототур". Възможно ли е това изобщо или да не се надявам? Kато бонус, би могла да предложи обмяна на опит и малко фотографски връзки...
|
|