Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кажете нещо за Канон А 610
Автор: dideron   
Дата:   31-10-09 16:44

Кажете какво ви е мнението за Канон А 610.Една такава играчка пътува към мен.Благодаря.Някой може ли да каже кой е по-добър-Канон А 610,Канон А 710 ,Канон А 590.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: groshev   
Дата:   31-10-09 16:49

А610 е много добро апаратче, доста старичко но отвява 590 отвсякъде.Преди доста време имах такова - доволен бях[smilie24]

Това е с него

http://212.36.3.59/site_pics/111/o_1149876962_mosta.jpg

Re:
Автор: surg   
Дата:   31-10-09 19:54

преди 2-3 години, А610 и А630 б1ха върха на сладоледа, с изненадващо добри резултати за т.н. сапунерка...
много хубав апарат...
о работи на 4 батерии ако не се лъжа,и зарежда светкавицата по бързо от апарати с 2 батерии....
не съмнявай, ще имаш чудесен апарат вкласапод ДСЛР....
имаше писания, че поне 630 е добър колкото Г9, а и бяха с същият сензор мисля, мина време от тогава...
трудно е да се каже , че е много по добър от А590, той е с по нов процесор, по добре се справя, по малък е , но е и с 2 батерии....
въпрос на лично мнение е,
колкото за А710, там имаме 6 з00м, нещо което другите нямат, а дава доста възможности...по други параметри не се различава съшествено от а6ХХ, поради таз причина поне за мен е подобрият вариант....

Re:
Автор: v_nikolov   
Дата:   31-10-09 22:29

Аз имах А620, който същият като изключим мегапикселите.. сега вече съжалявам, че го продадох..
Много добра машинка за цената и класа си, разбира се!!

Публикацията е редактирана (31-10-09 22:29)

Re:
Автор: Нели   
Дата:   31-10-09 23:21

610 беше най-хубавият от powershot серията

Re:
Автор: gam3ra   
Дата:   01-11-09 17:44

A6xx >>> A7xx >>> A5xx
Размера на матричката е от значение.
A6xx >>>>>> Canon S2/S3/S5/SX10/SX20/SX1, ако не ти трябва големият зуум

Re:
Автор: kaic   
Дата:   01-11-09 18:08

Поредната безсмисленна тема:
Кажете какво ви е мнението за Канон А 610.Една такава играчка пътува към мен.
Какво да ти кажем, че не си се набутал и че това е супер апарата или, че си се минал защото има и много по-добри. Ми ти вече си го купил, може би след ден два ще е в ръцете ти и сам ще прецениш можеш ли да твориш с него и да го използваш за това за което ти се иска.
Какво да кажем ние??? Недоумявам.
Може би по добре беше да се похвалиш без да задаваш въпрос. Много простичко щеше да е ако кажеш: "Колеги искам да споделя, че днес си купих на старо Канон А 610. Надявам се да ми върши работа, защото се двоумях дали неговите събратя Канон А 610,Канон А 710 ,Канон А 590 са технически по-добри".
Това е.
Тука гледам те хвърлят по върбата, без явно да са вникнали във първия ти пост.

Re:
Автор: _koko_   
Дата:   02-11-09 12:02

Аз го имам от три години и съм много доволен. Сега по-малко го ползвам от както си взех пентакс но продължавам да снимам и с него. Прави страхотно макро. Снимките в профила ми публикувани преди тези със самолетите са правени с това апаратче.

Re:
Автор: vladihg   
Дата:   02-11-09 13:17

От 2 години съм с последния от серията А640 - по-добър компактен апарат от това няма. Снимал съм с какво ли не, но по-универсално и качествено фото от това досега не съм видял.[smilie24]
http://a.img-dpreview.com/reviews/CanonA640/Images/A640_3q.jpg

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »