Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Е хубава работа. Миналата седмица четох условията на павилиона, че за други градове се поръчва един ден по-рано техниката и се плаща доставката.
Днес проверявам пак - само в София.
Еееееее
Направо ми се скапаха снимачните планове тотално.
Къде в Пловдив мога да наема ИЛИ фотоапарат, който снима видео (д90, примерно), ИЛИ добра видеокамера, което по-малко ме устройва, понеже ми е непозната техника.
Трябва ми от утре до неделя, може и само събота и неделя, като я върна в понеделник.
Друго, което се затруднявам да издиря е насочен микрофон.
Трябва ми за кратки интервюта, които ще станат част от късометражен, абсолютно некомерсиален студентски документален филм. И то бързо.
Алекс Станд предлагат единствено камера, която не ме устройва.
Добре, втори опит.
Търся да наема 5д марк 2 в Пловдив, плащам павилионски цени, за този уийкенд, камерата няма да напуска рамките на града, ще се ползва за видеозаснемане без никакви рискови ситуации, ще я ползвам със собствен обектив.
Съгласен съм на всякакви вариянти, ако иска собственика да идва с камерата при снимките и да си тръгва с нея в края и да стои при снимането - ок, въпросът е да свърша работа.