Автор: d256h
Дата: 07-10-09 14:09
Пешо защо не приемаш мнението на другите? Нали си говорим? Едни дават плюс на книгите други минус, нормално е. Веднага скачаш да ми правиш анализи на снимките, без да знаеш какво виждаш на мониторченцето си. Нали знаеш, че всеки Дявол си намира Майстора? Опитваш се да пренесеш плоскостта на разговора от темата към снимки на моя милост... Грешка!
Пешо, снимката, която евентуално си видял в профила ми е правена със СМЕНА 8М през 1978 година на филм ФОТО65. Филма е проявяван с А49 при това в бърз режим, където образуването на по-едри кристали върху плаката е осезаемо. Има и други подробности около сканирането, но няма да споменавам за тях, защото ще се отклоним доста. Снимчинцата ми в профила иде да покаже нещо, което ти явно няма с какво да възприемеш!
Понеже се навъдихте все сладури нападащи хорицата от форума, аз ще ти покажа една снимка правена отново в периода 1978-1980г, с великата камерка СМЕНА 8М, като ако не те е срам, ще изисквам ти да ми покажеш адекватно добра черно-бяла фотография...
Ако не те харесам, си обречен на тримесечни теми пускани от мен, на тема разни твои качества и възможности.... всичко това с цел да изпиташ безсмислието на заяждането във форума!
http://photo-cult.com/pics/083/pic_9995175_0083889.jpg
Публикацията е редактирана (07-10-09 14:24)
|
|