Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Колеги, интересува ме къде печатат върху канаваца и от къде бих могъл да си купя такъв плат? Нещо по-специално ли е, или канавацата е като тази, която ползват художниците. Предварително благодаря!
с удоволствие и тук... http://www.vertinet.com. Ленена или памучна канаваца, размери до 152 см, цветова калибрация специално за нашата канаваца, на всичко отгоре и много хубави цени ;-)
Пиеро ,много лесно се драска или наранява отпечатаното изображение ,не знам за каква цел ти трябва но си иска пазене после ...Иначе го правят на много места .
1. Картините по принцип искат (и обикновено получават) пазене, а не блъскане.
2. Изображенията, отпечатани на канвас, изобщо не са чак толкова неустойчиви. Но все пак те не са шедьоври (нито пък струват като такива), така че нищо не пречи, когато им дойде времето, да се подменят с нови, както се прави с всяка относително кратковременна декорация. За щастие файловете не стареят.
Днес бях в Редпоинтс - и те имат канаваца.
На JETI 3312 600dpi:
Ширина 1.57 метра, цена - 22 евро на кв.м по ценовата им листа.
На HP9000PS 1200dpi:
Ширина 1.57 метра, цена - 30 евро на кв.м по ценовата им листа.