Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Обектива струва в Европата малко над 400 лв. и се чудя дали си заслужава цената. Някой снимал ли е с него, за да даде мнение. Добре ли се справя автофокуса с Никон Д40 - всички знаем, че рекламата на един продукт е едно, а практиката често показва друго...
Дългото фокусно разстояние ме заинтригува, но като си знаем, че евтиното виниги излиза скъпо, се чудя дали няма някаква уловка.....
Ами заслужава си ги.Солидно е направен,с метален байонет,като го хванеш в ръка остава впвчателнието че е много добре направен.Гривните за фокуса и зума се въртят плавно,има многослойно покритие и специална форма на лещите за намалявана на аберацийте и изкривяването на цветовете.
Има добро макро 1:4,затворен е-при фокусиране движението става вътре,предната гривна не се върти.Компактен е лек е,400лв е
А за около 600лв можеш да си вземеш версия с оптична стабилизация,ама доколко е ефективна незнам,защото не съм го пробвал
За парите си заслужава,но не очаквай чудеса от него
що бе аз си снимам с такава сигма само че стабилизирания
привлече ме ниската цена в началото а и върши прекрасна работа на мен ми е удобен с д90
ако търсиш нещо универсално мисля че ще ти хареса.
ако можеш някъде го тествай аз така си го избрах.
успех!
е тази е правена със стабилизирана сигма 18-200 и д60, не съм снимал много с нея щото не е мойта, но ми хареса на пръв поглед. остричка е и на отворена бленда.