Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ся... да ПОДЧЕРТАЯ, че хубава плювалка А3 и термосублимационен принтер 10х15 см са два различни неща и имат различно приложение...
Въпроса ми е такъв!
Струва ли си ако имаш 1-я вариант... да си вземеш и другия?
Т.е. плювалката покрива ли ти това, което прави термото ?
Не говоря само за размера... ами така, за усещането, за удобството за дома, за семейния албум и за това, че не ти трябва уиндоус примерно за да принтнеш нещо и т.н. и т.н.
А и от термото снимките стоят някак си ... по по... по уютни, абе как да го обясня... тъй де, няма значение все пак, нека да видим какво е мнението и на другите
И ако е оправдано вземането на такъв принтер, дори от сантиментална или друга подбуда, при тази цена от 50+ стотинки на копие, кой модел бихте си взели ?
По-добре да разгледаме въпроса откъм "ЗА" и "ПРОТИВ" едното и другото.Това знам за термосублимационните "ПРОТИВ":бавни,лош контраст,висока себестойност на копията;Допълнете ме!"ЗА":трайни копия;лесно преносими.Новият модел на Селфи вече свали времето за отпечатване наполовина,но още може.
За мастилоструйките,с които и аз работя:евтин печат,ако знаеш как;трайни копия,ако знаеш как;печат с добро качество,ако примижаш с едното око."ПРОТИВ":задължителна баня след обслужване на мастилниците и търпение около седмица ,докато изчезнат всички петна,претенции към бързината....В момента не се сещам за друго....
Никъде не намерих този канон селпхи (или там както се чете) с какви консумативи работи (щом е термосублимационен значи, че е с цветни ленти, що споменават мастила и аз не знам) и какви са цените на консумативите!
За сравнение при сони една касетка за 120 копия струва 60 лева с ДДС, това прави под 50 стинки на снимка без ддс
Сметнах аз, че канончето ще ми стъпи на 108 лева... снимката на 37 стотинки и половина ако си ги заръчам от... адорама примерно или от някой друг
Оооообаааачееее... шипинга ме тревожи нещо
48 лева без ДДС са 108 снимки на СЛЕПИ (хубу де, селпхи) CP780...
Това прави 44,4 в период стинки на бройка
Хм... ядва се
Не знам колко е в някой фото да ти изкарат 10х15 иначе? Колко е?
Другото е, че великата фирма КАНОН нямат този модел нито във Варна, нито в София и ме карат да чакам 20 работни дни?
navyгатора, пусни си някоя снимка от фотото и си пусни някоя после на канончето (или помоли някой да ги я пусне преди да си го разкашиш)... Аз така си купих принтер преди време...
Не разбрах какво искаш да кажеш? Че качеството от сублимационния принтер няма да ми хареса ли?
Или обратното?
Аз много добре знам какво се постига с тази технология...
94-а година имах 1-я във Варна сублимационен принтер А4