Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Отиди в сайта на Павилиона или Синтезиса и ще ги разгледаш конкретно..
P.S.
Ако вземем за пример модела L-18, би трябвало да те устройва!
Понеже съм ръчкал камерки от тази серия нещото, което ме изкефи е това, че разпознават сами модела на батериите като технология (металхидрид, алкални и дори литиеви). Препоръчвам да си намериш литиеви батерии в корпус R6 и тогава ще забравяш кога ги зареждаш...
Канон А590 сега е към 280 лв, има 4х зоом с стабилизация + ръчни, и прави страхотни снимки, имам личен опит с него...
а А470 А480 съшо си снимат изненадващо добре, но нямат стабилзиация и ръчни настроики
Sony W120/W130 е добра автоснимачка, обективчето е широчко и вади качествена картина, цветовете на Sony са едни от най-добрите при сапунерките (по-добри от JPEG-ите на Canon/Nikon). Също така е и малък апарат (тънък) и е удобен за носене в джоп.
Има го в розово!
От вчера изчетох доста ревюта, разгледах и доста снимки. Реших да се спра на Canon A480. Като функции в този ценови клас всички са идентични, но като качество на изображението Canon-а ми се струва по-добър. Друго, което наклони везните към този модел, е промоцията на апарата и ниската цена, с което перфектно влизам в зададените 200 лв.
Това е... остава да отида до магазина и да го купя :)
Взех апаратчето вчера и искам да кажа, че който се е насочил към него няма да сгреши! Прави страхотни снимки за цената си (чак да не повярваш), а и е много лесен за употреба. Видеото му също е на уникално ниво.