Автор: pifakiz
Дата: 31-07-09 14:09
Здравейте.
Мисля, че подобна тема ще е много полезва за всички ни.Попрегледах форума, и не откривам такава, затова реших да се пробвам и да я пусна сам.
От общуването ми с доста колеги от форума стигнах до заключението, че много от тях не ползват /защото просто не знаят за съществуването им/ сайтовете с ревюта на тела и обективи, които иначе са доста полезни, и разчитат главно на високата цена на даден обектив или тяло, като критерий за качествата му, което както знаем не винаги е така.
Също така не ползват и сайтовете, които предлагат безброй кадри, правени с различни тела и обективи, чрез които може спокойно да се добие представа за качествата на дадено тяло или обектив.
Затова реших да пусна тази тема, за да си помогнем взаймно ,като споделим подобни полезни сайтове с ревюта и оценки на различните тела и обективи, както и сайтове с направени от тях кадри.
Ще кажа какво ползвам аз.
Относно ревюта с оценки на различните обективи, аз се доверявам основно на два сайта:
www.slrgear.com
www.Photozone.de
Когато искам да видя кадри, правени с даден обектив или тяло, ползвам следия сайт:
www.pixel-peeper.com/
Дано се включат доста колеги.
Ще е полезно за всички ни.
Поздрави
|
|