Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
браво на Samyang,правят страхотни обективи на доста приятни цени,жалко че никой в България не му хрумва да ги внася...сега остава да пуснат един 50/1,4 за 300евро или 50/1,1 за 600евро...
Vatmane до момента не е имало тестове на 14мм не заблуждавай хората. Имаше на 85/1.4 и според тестовете беше по-добър от никонския аналог, пък нека джъмбо пише след мен. Отново повтарям според тестове. От фишката имаше тестове, които бяха доста прилични, като само за пентакс картинката беше ужасна.
както се казва нагледали сме се на достатъчно тестове в нета.... факт е обаче че хората за бедни за да купуват евтини боклуци и кой знае защо продължават да си купуват скъпите ментета които никон пуска....
гледам и по базара какви мъки бяха докато се отърве собственика на 85мм обектив на истинската цена която му искаше... само за ценители....
а и понеже в ибей се продават странно все едни такива единични продажби имат... а на склад има 10 ки
честито иначе на тези дето ще си го купят... аз ще се мъча с ментетата
Мисля бъркате какви са таргетите на този обектив и на един 14/2,8 за Канон или Никон. Все едно да обясняваш на човек, който работи на 10 минути от вкъщи защо да не си купува стара Хонда, ами рали-оборудвано Субару.