Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Обектива покрива 24*36мм и е ръчнофокусен с байонет за Никон, Канон, Сони, Пентакс.
Цена няма обявена, но сигурно ще е в диапазона 400-600$. На пазара от ноември.
какъв фиш, беееее?
ето точно това би ми свършило великолепна работа, ако е достаъчно качествен. само мога да си представя "мазнята" на най-отворена бленда.
още снимки с д3х, апарата е с изключено изостряне снимките трябва да се прекарат през фотошоп.
Все още смъквам нефовете, но и от джпеците се вижда че обектива или поне първите снимки са страхотни от ф5,6
Редакция сега разгледах и нефовете от д3х, Изключително малко аберации, като за толкова широк обектив, леко е крив и леко омеква в ъглите. За тези пари е перфектен. Впечатляваща рязкост, чак ми се иска да видя тестче със никорското зумче. Разликата няма да е ужасяващо голяма имам чувство