Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
... марка, модел, около 500-600 лева. И в нас и в офиса съм все още на CRT и нямам никаква представа какво да избера, естествено работа с ФШ на първо място:)
Той човека иска до 5- 600 лева, аз този монитор под 950 не мога да го видя!
Аз също си търся монитор, не ми трябва за снимки или фотошоп но резолюция поне 1600/1200 ( като 1200 ) е задължителна. За съжаление такива под 600-700 лева не намирам
viewsonic VP2250wb е с ТН матрица, не си заслужава парите DELL 2209WA е с eIPS матрица не е S-IPS но в пъти по-добра от TN матриците в къщи съм с този DELL за тия пари е приличен, няма по-добра сделка в този ценови диапазон.
уф грешно се изразих разпъват неравномерно изображенията или премащабират или незнам какво но като тресна на старото ЛДЖ ЦРТ и ми изглеждат едни по убави и хармонични давайте маслинката
Ами именно де и аз това имах пред вид няма как да разпъват изображението имат нейтив резолюция която се подържа от ОС пускаш го на натив и няма как да ти разпъва неравномерно ако ползваш пък DVI той си тръгва автоматично на правилната резолюция. Така, че причината да ти разпъва или деформира или там, каквото му викаш не е в монитора ти а в неправилните настройки които си направил.