Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Преди година и нещо по същите съображения взехме на сина една Практика 5200 Оказа се много як апарат - колко изпускания, удари и тормоз е видял не мога да опиша. Малкия се кефи,че освен снимки да прави и клипчета. Няма оптичен зум - само цифров, доста време кара с едни акумулаторни батерии. И освен всички тези екстри прави съвсем прилични снимки.
* 2.0 Mega-pixel kids camera Includes digital photography and video capabilities, and hand-held games
* 16MB of built in memory (camera stores 200+ photos or up to five minutes of video)
* Built-in digital photo editor can add silly frames and stamps, or enlarge photos for improved printing
* Two interchangeable faceplates
предполагам че е с много малка матричка и широкоъгълна шеща с постоянен фокус на безкрайност, за моментални фокус фрии снимки като едно времъшните лентови идиотки
пък като поотрасне, ще и вземеш някой топуз от сорта на д200 да може хем да троши орехи хем и да се развива
danny_falin - ако успея да й го намеря това нещо ще си умре от щастиеееееееее :-))
Параметрите му са супер (като за нея).
Но не оставам с впечатлението, че се продава в BG.
Gen, аз съм на същия хал като теб. Дъщеря ми на 24.09 прави 3 години и ще и взимам от ебай един такъв апарат. Ако имаш желание, мога да поръчам и за теб. Ще ти изпратя линкове на л.с. да видиш за какво става въпрос, че тук не мога да ги вмъкна.
Това е страхотна идея! Предлагам да видиш какво се предлага горе-долу в интернет търговията в Германия ТУК ,поне за сравнение и/или ориентиране, като на мен ми хареса ТОВА . Ако нещо ти хареса, предполагам, че някои от магазините извършват доставки до България.
kms, jarjar_ - сигурен съм, че от чужбина може да се поръча по-евтино, ама няма да издържа да го чакам .
Аз съм от тези дето като си намислят нещо не ги хваща сън (вижте кое време е сега).
Та като се знам - още утре трябва да вляза в някой магазин (истински) и да го купя.
5 мегапиксела,водоустоичив. Оптично варио без да излиза обектива и на супер цена.
Можеш да и го даваш и в басейна да снима с него. Само че имай предвид ,че има само един единствен в софийския Техномаркет на Цариградско. Бягай го вземай.
Най-разумната покупка ми изглежда Praktica DPix 9000.
Има го по български интернет магазини, но ми се щеше още днес да го взема.
Ако някой знае магазин от където да го купя...
PENTAX OPTIO WP е супер, малко е по-скъпо от колкото ми се щеше, но ако не намеря друго отивам за него.
Май сме на един хал, колеги
Моята 3 годишна моделка също напира да си сменяме ролите. Взехме й една SLR like пластмасова играчка, сега ме врънка за фото чанта :)
Ако издържим на атаките до Коледа може да вземем това: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09010243
Освен ако не обърна повече внимание на някое от интересните предложения в темата
Абе незнам на 7-8 обаче по морето видях 10-12 годишни момченца и момиченца да си пуцат спокойно с тела от сорта на D200,4OD и подобни.
Сигурно на татковците и майките им апаратите
Едно такова момиченце го гледам надигнало D300 с 16-85 и си викам тая па сополанка за какво го е взела тоя апарат,играе ли си какво прави.
И го помолих да ме снима на фона на морето,то веднага се съгласи,ентусиазирано включи апарата и започна да фокусира!!!.И взе че направи много добра снимка егати работата,хоризонта беше прав,лицето ми беше на фокус
На брат ми да дам да ме снима от 10 кадъра един ще е добър а това детенце веднага ме отщрака
Мани,мани явно че децата от новото поколение са много интелигентни,или пък заложбите си проличават още от рано незнам как по друг начин да си го обясня
Малката вече е с "професионална" машина - Praktica DPix 9000.
Даже вече снимаме. Скоро очаквайте нов съфорумец, а Топ 100 да треперят .
Имаме само един малък проблем с апаратчето, който предварително не предвидих - понеже го хваща с двете ръчички, а обектива е вграден в тялото, много често го закрива с пръсчета.