Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля, посъветвайте ме.
Автор: miavita   
Дата:   06-09-09 08:39

В България уча "Мултимедия, компютърна графика и анимация"
В момента съм в Щатите. Искам да си купя камера, която да е нова технология,добро качество и да може да ми върши добра работа дълги години, но да е оптимален вариант на цена, за да мога да си я позволя.
Моля, побързайте, пишете ми на miavita@abv.bg ,тъй като на края на месеца пътувам обратно за Бг, а не винаги ми се отваря този сайт.
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: mitku   
Дата:   06-09-09 09:22

Преди да те вземат "за мезе" за тоз въпрос - уточни какво "добро качество" очакваш (и какво смяташ да снимаш)... и коя цена е "оптимална" и можеш "да си позволиш". [smilie7]

Re:
Автор: miavita   
Дата:   06-09-09 09:59

Става въпрос за камера, а не за фотоапарат.
Ще имам курсови работи - реклами,събития и скоро няма да имам възможност да си купя друга камера. Така ,че ще трябва да ми служи добре и дълго с достатъчно добро качество,че да мога да си помагам и в работата понататък- не само в учебния процес.
В общи линии трябва да намеря -" най-доброто на най-добрата цена", тъй като разполагам със свит бюджет.

Публикацията е редактирана (06-09-09 10:00)

Re:
Автор: mitku   
Дата:   06-09-09 10:12

Например Panasonic HDC-SX5 - 3CCD, FullHD, AVCHD, запис върху SD/SDHC и mini-DVD. Цената в щатите сигурно е около $400. [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »