Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 До СТРОУБИСТИТЕ, а и не само ;)
Автор: b00m   
Дата:   01-09-09 15:35

От доста време в блога на Дейвид http://www.strobist.blogspot.com/
се говореше как да се сдобием с безплатни корекционни и ефектни филтри на Rosco за малки преносими светкавици. Това време мина :) Rosco премахнаха линка за заявка на безплатен sample pack. С общи усилия на Дейвид и Rosco се появи това:

http://www.rosco.com/images/video/strobist.jpg

Подробности тук:
http://strobist.blogspot.com/2009/08/rosco-thinks-big-by-thinking-small.html

Цената му в USA е 9.95$ (B&H и други). Но доставката е доста солена - от 42$ do 70$ в зависимост от вида на пощенската услуга. В Европа все още не се продава.
Та идеята ми е да поръчам 10 бр. или повече, за да намаля себестойността на доставката. Ако някой иска да се включи моля пишете. Предполагам е ясно, че не искам да печеля от това. Ще си разделим доставката.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Пешо   
Дата:   01-09-09 15:43

Аз имам семпъл. Но се инретесувам и от това.

Скоро ще ги има и в европа.

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   01-09-09 15:46

ми те роско тоз семпъл са го сложили за хора дето ще си купят филтри.... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: yovko   
Дата:   01-09-09 15:50

Дейвид е написал в коментарите, че до няколко дни ще може да се поръчва от UK, откъдето се предполага доставката ще е по-евтина.

Re:
Дата:   01-09-09 15:51

....е аз и филтри имам за моноблоковете

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   01-09-09 15:53

аз си взех такива от ибей за 15 долара от Европа [smilie8] [smilie8] пратиха ми ги без такса [smilie8]

Публикацията е редактирана (01-09-09 15:54)

Re:
Автор: yovko   
Дата:   01-09-09 15:54

Всъщност вече приемат pre-orders...

Re:
Автор: ilcoin   
Дата:   01-09-09 15:59

Не се занимавай с глупости, изчакай малко да започнат да ги доставят от острова ...

Re:
Дата:   01-09-09 16:11

Ако има достатъчно желаещи мога да пусна един pre-order в The Flash Centre. Аз лично искам 2 броя, защото цветните са само единични бройки в комплекта.

Публикацията е редактирана (01-09-09 16:12)

Re:
Дата:   01-09-09 16:39

За мен и за foe общо 4 бройки. 10 ли да поръчам или 20?
Цената в UK е £7.99. Ще ни излязат по 20 лв. За да няма съмнения ще сцанирам ордера с крайната цена и ще го кача тук.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   01-09-09 16:48

Е, изчакайте 2-3 дни. За къде се разбързахте, при условие, че темата е едва от един час и малко хора са я видяли, а и филтрите все още не са налични в УК. :)
И аз ще искам, но ще уточня до няколко дни колко точно бройки. [shtrak]

Re:
Дата:   01-09-09 17:09

Малък проблем...
От сайта на The Flash Centre:
Important Information for Non-UK Customers. (Sept 2007 Update)

We regret that due to increased secuity measures imposed by card issuing banks and handlers, we are no longer able to accept credit card payments from International customers either by telephone or electronically.

Non UK orders are accepted with payment by Bank transfer only.

Обадих им се по телефона и ми казаха, че не работят с PayPal.

Re:
Автор: n1x0n   
Дата:   01-09-09 17:38

Та идеята ми е да поръчам 10 бр. или повече, за да намаля себестойността на доставката.

На мен не ми е ясно защо не отидете в Динакорд до Дружба, да си вземете 10 парчета 0.50х1м пък после да си ги нарежете и поделите.

Мисля, че ще получите поне двойно количество гелове за същите пари.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   01-09-09 17:40

Прекалено лесно е... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   01-09-09 17:51

n1x0n,

Не е много лесна тая работа :) Едва ли в Динакорд имат всички тия филтри налични. Вносителя е Про-Техника всъщност. Абе кой ще си играе да ги реже [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: neuromancer   
Дата:   01-09-09 17:54

е айде сега, като че ли на някой му трябват всичките.

Re:
Дата:   01-09-09 18:03

neuromancer,

Работата е там, че ако така се постаят нещата, то на всеки ще му трябват различни. Става много сложно за повече хора да участват в такова начинание. Ако някой от форума рещи да прави бизнес от това и продава на приемлива цена парчета от по-използваните цветове,аз с радост ще го подкрепя като си поръчам от него.

Re:
Автор: n1x0n   
Дата:   01-09-09 18:05

Не е много лесна тая работа :) Едва ли в Динакорд имат всички тия филтри налични.

Под секрет да ти кажа, че асортимента им със сигурност е по-богат от онова комплектче, горното.

Пък съвета го дадох, защото ми се стори че точно ти се оплакваш от проблеми с поръчката, от цената на доставката, от пре-ордерите и т.н.

Щом ти е лесно, евтино и бързо от Англия - хич не се колебай.

Re:
Автор: borisyankov   
Дата:   01-09-09 18:46

Може би сега е момента някой по-предприемчив съфорумец да отскочи до Динакорд. Купува 15 филтъра, нарязва ги и ги пуска в базара. [beer]

Re:
Автор: ilcoin   
Дата:   01-09-09 19:22

Те тия от е-бая да не мислиш как са правени! Сяда китайчето и жена му с една малка щанца, или ако е по-начинаеш с макетното ножче и манфактурата работи [smilie25]

Re:
Дата:   01-09-09 19:37

В Динакорд е готиното, че се обажда човек и казва: искам това и това,този и този филтър. те ми ги приготжят и човек само минава и си ги прибира, няма висене, няма чакане. Иначе и рязането не е баш рязане. Нали си играх да режа за Стробист семинара разни ЦТО и ЦТБ филтри. Не искам да съм на мястото на китаеца, ако го прави на ръка.

Re:
Автор: drkskwlkr   
Дата:   01-09-09 23:39

b00m написа:

> Едва ли в Динакорд имат всички тия филтри налични. Вносителя е Про-Техника всъщност.
Динакорд България == Про-Техника. За другото казано по темата, както винаги n1x0n е максимално полезен [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: Davidoff   
Дата:   02-09-09 10:22

Пък аз някъде си загубих торбата с филтрите [smilie2]

Re:
Автор: dimitar_p   
Дата:   02-09-09 10:44

аз съм навитак ако се съберат хора да си вземем два, три различни гела от динакорд и да си ги цепнем.Е няма да са в пластмасова кутийка и няма да изглеждат толкова куул, щото ние ще си ги режем ама....

Re:
Автор: bombata   
Дата:   02-09-09 10:57

Sorry za latinicata! Zashto ne se subereme poveche hora i napravo da si vzememe po edna golqma rolka rosco ot CTO CTB Plus green i minus green primerno full 1/2 i 1/4 ima i 1/8 Dynacord sa predstavitel na rosco ;)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »