Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Тия дни си снимам децата на плажа и изведнъж чувам нещо не е добре! Звука на затвора е друг! Продухвах му матрицата и там около завора, данеби да е влязла някоя песачинка, ама не. Прибирам се днес и гледам в качеството на снимките няма промяна. Та въпросът ми е да се притеснявам ли или не? Зантекс с куриер работи ли, да му го пратя за една профилактика?
подобна промяна на звука от затвора наблюдавам при никон д90 на около 5000 кадъра.. въпреки това всички снимки са ОК. няма преекспонирани или недоекспонирани кадри.. в началото беше малко по-тих.. сега звукът е някакси "по-метален".. на какво се дължи това? не е изтърван или удрян.. странно..
преди година и половина спусъкът на 30Д-то ми внезапно стана доста по-твърд и то само на около 2000 кадъра. Разбира се звъннах в Зентекс, като отговорът от там не ме учуди а именно че ще трябва същият да се смени! Разбира се не хукнах да го правя От тогава до сега спусъкът си остана по-твърд/ще рече че се натиска по-силно от очакваното/ но никакъв друг проблем!
Та снимай на воля и да не ти пука... ако няма други проблеми не си давай парите, защото винаги ще се намери кой да ти ги вземе
Смених тампоните на Опела и вече не грома не железо... само пак тропа ама вече едно такова хрисимо като на Немска кола с твърдо окачване и амортисьори пазарещи се за смяна...