Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
с д300 снимам. не съм минал на д700... но колегата го има. и снимам много често.
На последната сватба ме спаси просто. В църквата беше изключително тъмно. Светкавици не дават... Направо се иприщихме.
ИСО-то на 3200, на 2.8 до 4. Снимките -супер.
И също така, камерата компенсира за мойте грешки. Някой път забравям исо-то на 2000. и само поглеждам след 100 снимки и изтръпвам. Ама после като мина през снимките, почти не можеш да разбереш че е снимано на такова високо исо.
Така че общо взето, след още няколко месеца събиране не пари може да се мина на д700. струва си просто. а пък повече от него... не знам. Мисля че МНОГО малко хора наистина имат нужда от по-добро от това... :)
За кое немгоа да се реша :) Чеша си крастата защото се очертава до нова година да нямам техника...
После ако всичко е наред ще взема нещо напролет.И искам да е готино
Хубавото е ,че до пролет ще излязат доста нови тела от никон и канон и все ще се намърдам някъде Ся ми трябват пари малко и да се съсредоточа в/у бъещата си работа нема как.....
Защо изобщо правиш грешката да мислиш за неща, които всеки месец се променят, а до нова година нещата със сигурност ще се променят
Лично аз смених, защото си чеша крастата един вид, сменям техниката докато е нова и и взимам добри пари за това, особено ако е добре пазена и като нова
освен D700 ще трябват и стакълца...
а както добре знаем всички - добрите стъкла струват добри пари...
и освен тяло - разход за стъкла.
така и така ще си продадеш всичко...
по-добре се консулутирай с Шотландеца!